Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, January 14, 2011

Pertemuan Yg Tak Disangka2..

Berbalik kepada entry Weekend yang Happening.. bukan pening ye?? aku nk la cite sblm menjadi entry basi aku.. hehe..

Di entry INI, anda telah disajikan dgn entry mukaddimah yg pendek beserta beberapa keping pic utk anda sume jamu mata sebagai hint la konon2.. heheh.. tp hari ni meh la aku bongkarkan cite ni terus la.. tak mo la dok KIV lg.. hehe.. ok.. sume readers be ready ok!!!

Asalnya aku pun tak menyangka yg geng blogger2 Penang iaitu Nida, Shud, Tin & Wina ni nk buat gathering dgn Kak InaAchik Cik Kaki ni.. oh ya. and also Tikah, adik Nida..

oh ye.. sblm berpanjang lebar bercerita.. meh aku cite sket pasal kengkawan aku ni.. ekceli aku tak penah pun jumpa mereka2 yg aku sebutkan di atas.. Kak Ina Cik Kaki adalah 1 of the blogger dari KL.. aku kenal dia tru blog Kak Neena. & jugak aku tak penah jumpa all the bloggers dari Penang ni.. mereka ber4 aku kenal pun from Kak Neena jugak.. (credit to kak neena gorjes). yg boleh kenal dorang sbb hari tu kan ada penah gathering dgn Kak Neena masa dia turun penang, so tu pasal leh kenal dgn Nida, Shud, Tin & Wina.. so kenal dari situ terus la follow their blog, terus add kt fb.. n terus menjadi kawan di alam maya.. sehinggala hari sabtu lepas baru bersua muka dgn dorang..

secara kesimpulannya, secara summarynya.. dorang mmg kelesssss abis laa... tersempoooiiii abis laa... terbaeeekkkk abis la.. tersupportinggg abis laaa...

apa2 pun sgt enjoy sabtu lepas.. mmg best gilerr... klu leh nk lagi cmtu.. mmg release all the tensions... hehehe..

asyik bercerita dengan kata2 & tulisan je.. jom la tgk sape dorang2 ni...

ini dia.. kak ina Cik Kaki Suka Berjalan..
dia mmg suka berjalan, klu tak, takde la smpai Penang kan??

ni pulak.. Cik Wina..comey je org nya.. paling muda antara kami..
pipi bulat.. geram.. pinjam pipi jap boleh???

ni pulak miss Titin.. Miss lg tp tunangan org sudah!!
jugak cute.. sgt ramah tamah!! pandai posing yg penting..

ni la perancang segala2nya.. Puan Anida..
apa?? tak npk rupa coz pki topeng?? ok jap..cari pic yg tak pakai topeng ek?? tunggu tau...

uhhh.. setelah ditelek & dibelek takde pulak pic Puan Anida kita ni secara solo dan tidak bertopeng ye.. takpe2.. nti korang tgk jela ye.. buat masa skg kasi suspens sket.. heheheh


ni pulak Cik Shud.. jugak peramah, baik hati.. mcm mana kenal kt alam maya, cmtu la kenal di alam realiti..


ini pulak cik Atikah yg cute mute.. pemalu orangnya.. tgk gaya dia pun mmg mcm pemalu kan??


ha.. korang dh tgk kan sume2 kawan2 blogger aku?? so, npknya cite selanjutnya .. apa kami buat, apa kami berjimba, apa kami mkn, apa aktiviti kami.. kenala tunggu next entry.. tak larat la nk abiskan cite ni..

so, check it out ya!!!

~daaaa~

eh.. lupa lak nk tunjuk gambar tuan tanah.. huhu.. lama dh tuan tanah tak syok sendiri ni..

ni dia tuan tanah My 1st Touch..

>

>

>

opppsss... silap ni anak teruna tuan tanah ..

ok sabar2..

.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.

ha.. ni dia baru betul tuan tanah My 1st Touch..

ok.. daaaa~ jumpa next entry k!!


** td kt atas aku ada kata nk bongkarkan terus cite ni kan?? tp tak dapat jugak.. sbb nk tak larat nk menaip.. rasa nk muntah dh tgk pc.. uweeeekkk.. hehhehe. .. so sorry.. janji tak ditepati..tp insyaAllah.. akan ditepati di entry akan dtg ye...

7 comments:

MiYOKO TACHIBANA said...

anak tuan tanah sgt2 encem...

nnti, kite berbesan, nk tak....

hihihi...booking awl2...masalhnye tak nmpk rupa baby lg punn...hahahah....

nice meeting u dear ju....hope friendship never end....

alamak...lupa nk send gambo kt korang...tggu yee...

NeenaAnuar said...

hehehe... memang leh nampak kehappeningan korang semua.. best2... nextt time kalau akak turun Penang.. kite berjimba lagi sesama yek.. hari tu tak dpt nak jumpa Wina & Tiqah.. harap next time dpt jumpa diaorg + you all semua! :)

Nur Irfan Juezrie said...

Titin : hihih..boleh je nk berbesan..no prob.. anak cik titin kita mesti cun melecunnyer.. heheh..

ala..tak lama lg npk la rupa anak cik titin.. make sure girl tau.. heheh..

nice meeting you too.. friendship 4ever

Kak neena : hope dpt turun lg.. kita berjimba sakan ye>.

Shu Shinju said...

wohooo...dah kuar cite ni... korang..saye rindu la...cam nak jumpa lg...jom...

irfan mmg comel sgt...murah dengan senyuman..:)

-aNida OtHmaN- said...

adeIhhh muka ni palin tak blew blah...
dh mcm wanita zaman kayu...hahahhahahaha

sib bek buang satu pic tuh kalO dak lagik jahanam
hahahahahhahahahahah


JUE, shukur sngt dapat jmpak JUE SABTU tuh...giler suka...skali jmpak dan-dan pasni nak jmpak banyak kali

jue satu departmen ngan NAJMAH HAMID erk???

Iena said...

hahahhaa...
mmg hapening habes...
sukaaaaaaaaaaaaaaaaa sgt!
dpt bebek comel lagi... thanks jue...

Nur Irfan Juezrie said...

Shu : me too..rindu sgt time tu.. nk lg!!!
irfan mmg suka senyum..

nida : mmg happening abis.. nti kita jimba lg.. yap.. 1 dept dgn najmah..

kak ina : sama2.. bebek tecik je..