Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 11, 2011

Weekend yang Happening!!!

secara ringkas aku nk ckp. "best sgt sabtu lepas!! a very wonderful weekend!!!"

apa yg wonderful sgt tu?? tak nk cite pjg.. utk mukaddimahnya.. aku nk tunjuk ni...

>

>

>

>

>

>

ini adalah venuenya

ada benda ini.. (kt sini dh mcm boleh tau dh kan??)

nk jugak tunjuk anak teruna ku bersantai di tepi pantai.. huhu

So, nantikan full story di next entry k..

15 comments:

Shu Shinju said...

hehe...story pls !!!

lady XOXO said...

WEWITTTTTTTT hot mama.. ahahaha.. cpt2 citer..irfan chumeiiiiiiiiiiiii

-aNida OtHmaN- said...

cepat..cepat stori....tak sabaq nak baca nieh

Nur Irfan Juezrie said...

u alls sume : mcm la tak tau apa yg berlaku pada hari kejadian..hihihi..

**takpe..apa2 pun mesti story maa dlm ini blog.. huhu

NeenaAnuar said...

waaaaa... best2.. tak sabaq nak tunggu citer selanjutnya nie! ;D

Nur Irfan Juezrie said...

akak.. tunggguuuu!!!!

MiYOKO TACHIBANA said...

irfan comellll.... :)

tak sabo nk tggu cite seterusnye...

$uNmeloN said...

saya pon x sabaq nak tau nih! ;D

Nur Irfan Juezrie said...

titin : tunggguuu.. tp npk gaya kena tunggu tin punya dulu la.. coz ju nk tunggu gambar dri org lain.. heheh

amer : amer.. kita patut buat reunion p piknik kt batu feringghi.. best ooo!!

$uNmeloN said...

saya sokong! ;D

Nur Irfan Juezrie said...

amer, sokong je??

Mak Izz said...

d cake look so yummy! tak sabaq tunggu cite dan pic yg kedebommm!

Nur Irfan Juezrie said...

hahaha.. tunggu jela.. by rite takde mood nk bikin ini entry.. tgk la beberapa hari lg..

Iena said...

eh, ada muka saya terselit... tp di amna ya?
oh, di kek itu... apakah??? *wak2 xtau... ;p

*akak bila nk update ntah sebab cam busy lak skrg ni... :(

Nur Irfan Juezrie said...

hehe.. tula akak.. berlakon ye?? hahah..

takpe..slow n steady..janji kena kuar.. hihihi