Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, December 18, 2010

Sgt Tak Sangka!!

Fuh! tajuk mcm apa kan? tak sgka apa u alls?? erm.. cmni citenya 2 hari sebelum raya haji aku telah berjumpa dgn seseorang yg betul2 aku rasa mcm mimpi.. (ha! kan aku dh ckp kt entry2 sebelum ni cite aku tak ikut kronologi).. sbb mmg tak sangka lgsung nk jumpa dia.. heheh.. org itu adalah.....
>

>

>

>

>

>

>

Kak Neena gojes gonjeng & abg nuar yg pemalu tp peramah

erm.. mmg tak sgka, tak percaya tak sume la.. rasa mcm mimpi je dpt jumpa dorang.. slu hanya tgk pic dlm blog, fb.. n berym n berkomunikasi di alam cyber / alam maya je.. tp akhirnya dpt jugak bersua muka dgn dorang.. sesungguhnya.. kak neena n abg nuar mmg best abiss laa!! Kak neena n abg nuar sgt la baik hati.. mula2 tkt jugak nk jumpa ni..ingat dorang sombong ke apa.. tp seriously n totally TAKKK LGSUNGG!!!..

Kak neena spt biasa sgt la talkative n mmg spt yg aku bayang2kan selama ni hanya menilai beliau dalam blog.. abg nuar lak aku ingatkan dia pemalu ala2 malu2 kucing.. based on tgk dia dlm blog dia ni sgt la pemalu.. tp dh jumpa di alam nyata lagi benar.. abg nuar sgt la best.. tak pemalu pun.. n sgt ramah tamah mcm kak neena jugak.. pendek kata, mmg best la lepak dgn dorang!!!

erm.. asalnya betul2 kami tak rancang pun nk jumpa.. mula2 kak neena ada hint aku yg dia nk ke Penang, tp bc je kes rompakan yg telah menimpa kak neena, aku ingat dia tak jadi dtg Penang.. so, weekend minggu tu aku sah2 la tak on9 kt umah.. n mmg tak tau yg dia dh kt Penang since hari Sabtu.. hari isnin ke ofis baru tau dia dh kat Penang.. aku apa lg.. mulala mencalling en hubby n mula la men set up kan perjumpaan kami.. time tu aku rasa.. aku tak kira apa2 pun nk JUGAK aku jumpa dia.. wlupun stgh jam.. hahahah.. last2 alhamdulillah..Tuhan permudahkan segala urusan.. en hubby pun kata 'on'.. aku?? lg la on heheheh..

yela.. aku ni depending ke driver aku tu je.. klu dia ok, ok la aku.. klu dia tak ok, tak ok la aku.. n en hubby aku pulak keje dia tak tentu masa.. alhamdulillah ptg ke malam tu en hubby free.. so, on la program kami mlm tu...

mlm tu lps maghrib, aku menuju ke Hard Rock hotel, Batu Feringghi untuk ambik Kak Neena n abg nuar ke town.. sbb we all dh janji nk bawak dia mkn nasi kandar beratur.. kebetulan lak kak neena belum lg pekena nasi kandar yg best yg penang.. sebelum tu, dia dh berjimba jimbun dgn blogger2 yg lain iaitu, Shud, Nida, Tin..

erm.. jalan hari tu agak jem coz hari hujan.. n kami smpai di HRH lebih kurang jam 8 lebih.. then bawak ke nite market n terus ke town utk pekena nasi kandar beratur.. aku pun 1st time pekena nasi kandar beratur.. tp mmg best gilaaaaaSssssbabbaasss!!! la... aku kasi 10 bintang.. mmg best.. wlupun ada kejadian2 yg aku tak tau berlaku .. nk tau apa yg jadi, sila refer entry kak neena la ye!!! as aku bukan penggemar nasi kandar, bg aku nasi kandar beratur sgt la best.. n aku jadi gemar nk mkn nasi kndar kalau ianya adalah NASI KANDAR BERATUR..

So, situ jela dpt aku bawak kak neena jalan2.. disebabkan kesuntukan masa.. tp takpe.. next time klu kak neena turun penang lg, kita plan betul2 punya k!! hari tu pun sbb aku nk sgt jumpa.. so, tak kisah la wlupun sekejap.. hehehe..

hehe.. apa lg!! jom la pics kami.. heheh. ni pun ehsan gambar dari blog kak neena.. sbbnya aku mmg takde bawak camera pun.. so, aku pun dh mencuri pics dari blog beliau tp selepas beliau publish kt blog dia la.. that's y aku ckp entry aku lately ni adalah entry yg tak ikut kronologi.. main hentam kromo je.. guna gear reverse.. heheh.. tak kisah la kan..

me & kak neena bergambar dgn nasi kandaqq meletoppppss!!!

again us..

abg nuar, en hubby & tak lupa jugak irfan..

we alls ramai2..

last sekali, mesti la auntie nin & irfan..

So, sekali lg diucapkan jutaan terima kasih kerana sudi jumpa dgn kami.. apa2 pun perjumpaan kita hari tu wlupun sgt singkat tp sgt bermakna buat ju sekeluarga.. harap2 dpt berjumpa lg..

** sorry kepada kak neena kerana mencedok pics dari blog akak ye!!

8 comments:

Shu Shinju said...

best kan kak neena & abg nuar...ramah giler..:)
nanti kite plak berjumpa2an k..:)

Nur Irfan Juezrie said...

ok.. insyaAllah.. harap2 ada la.. kita ni wlpun dkt tp mcm susah lak.. heheheh.. harap2 lps ni dpt la kita lak jumpa..

-aNida OtHmaN- said...
This comment has been removed by the author.
Nur Irfan Juezrie said...

tu la pasal nida.. sgt spoting moting.. ok. insyaAllah.. ada rezeki kita jumpa.. nk sgt lepak dgn korang..

NeenaAnuar said...

hohoho.. terharu nie terharu... huhu..

TQ pada Jue sekeluarga jugak coz susah payah dtg jugak nak jumpa akak on that day.. akak pun memang teringat kat jue waktu nak turun Penang hari tu.. sib baik lah Jue roger2 akak hari isnin tu kannn.. insyallah.. kalau ade rezeki di lain kali.. pasti kite akan ketemu lagi... next time insyallah akak akan roger korang semua awal2 lagi so that kite semua leh jumpa secara berjemaah.. hehehe.. korang memang bestt!! muaaahhssss!!!

Nur Irfan Juezrie said...

tq.. ok.. insyaAllah.. kita akan bertemu lg suatu hari nti..

$uNmeloN said...

nak join gak! hahaha...

Nur Irfan Juezrie said...

jom!! cpt amer buat reunion kita.. bila ni?