Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, January 27, 2011

Top 20..

Korang ingat tak ada 1 contest yg penah aku join ni.. nama contest tu ialah Happy Baby contest.. alkisahnya.. aku pun tak perasan yg dateline contest tu pada 17 Jan lepas.. & nk jadi cite.. smlm kan aku e.l, so layan2 tenet.. blogwalking la.. then baru perasan yg contest tu dh tutup.. so aku pun cek blog puan penganjur.. hehe.. saja la.. mmg tau nk menang tu amat lah tipis, tp dh join mesti la nk tgk jugak kan result dia.. mana tau kot2 terlekat rezeki.. heheh..

cek blog si penganjur, rupa2nya puan penganjur dh update pun list top 5.. hihi.. of coz la irfan tak tersenarai.. then aku scroll down lg.. rupa2nya ada top 10 pulak.. jugak irfan tak tersenarai.. aku scroll down lg.. ada list top 20.. hehehe.. tgk2 ada pic irfan.. hehe.. aku mcm teruja jugak la.. coz 1st time aku join contest irfan tersenarai dlm top2 ni.. wlupun top 20 jadi la kan.. aku tau puan penganjur pun mesti pening nk pilih pics.. sbb sume pics adalah sgt comey n sgt happy baby2 dlm tu.. kalau aku jadi pengadil mmg pening nk pilih pemenang.. apa2 pun sapa yg akan jadi pemenang aku ucapkan tahniah ye..

So, klu nk tgk top 20 yg gambar irfan terselit tu, leh tgk kt SINI.

aku pun nk tunjuk gak gambar irfan yg dipertaruhkan utk contest tu..

ha.. happy tak?? bg aku happy la.. sbb tu aku pertaruhkan pic ni.. tp adat la kan.. contest.. byk org join.. byk saingannya.. n sumenya sgt la happy n comey..

bye.. chow!

4 comments:

NeenaAnuar said...

memang gambar nie terbaekk! akak harap irfan akan memang! hehehe.. good luck dear! ;D

Nur Irfan Juezrie said...

akak.. mslahnya tak menang la.. coz skg dh ada top 5 pun.. irfan tak lekat.. dia lekat smpai top 20 je.. huhu.. takde rezeki takpe..

-aNida OtHmaN- said...

GOOD LUCK irfan.......bedoa semoga irfan menang

Nur Irfan Juezrie said...

nida.. mmg tak menang dh pun.. heheh.. ni ju cite je.. irfan dpt top 20 je..tak lekat pun kt top 5..