Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, January 8, 2011

Irfan in White & Red theme

adoii.. tema colour lg.. apa leh buat.. si mama irfan ni nk jugak abadikan sume gambar2 irfan dlm My 1st Touch ni.. so, nk tak nk kena la fikir apa2 tajuk pun.. hehehe

apa2 pun layan jela.. sementara aku ni masih dlm perasaan tgh dpt mood berbloggin kan?? hahaha..

Tarikh kejadian : tak ingat, yg pasti otw nk balik umah my parents.

Tempat kejadian : KFC R&R Gunung Semanggol

Apa yg berlaku semasa kejadian : irfan menikmat nugget KFC hingga licin 6 ketul nuggets.
















** he's my hero

7 comments:

cik puan akish said...

hok aloh..pandainye irfan makan....kalo dadif nak abeskan seketol pon berjaman mau tgu..

=)

-aNida OtHmaN- said...

hambOiiii sdpnyaa makanan tuh...
sampai herot-herot mulut yaaa irfan.....
hehehehehe

Nur Irfan Juezrie said...

cik puan akish : hehe.. so far irfan mkn ok.. dia tak penah tercekik..wlpun gigi lmbat tumbuh..n now gigi dia baru je 6.. 4 atas, 2 bawah..

anida : hehe..cedappp oo auntie nida.. nk tak??

Mrs^JB said...

huihhh..boleh dia makan sampai 6 ketul..kalau tuah la, harapan..gigi pon baru lima..heheheh

Nur Irfan Juezrie said...

heheh.. dia mkn kuat tau.. tp badan cekeding gitu la jugak.. tp 6 ketul tu smbung mkn smpai dlm keta la..

Mak Izz said...

cantik suar irfan :P matching betul dgn baju tu.

Nur Irfan Juezrie said...

ha'a.. tu bj yg sedia ada.. tak sgka matching.. hehe