Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, January 7, 2011

Rupa2nya ADA Peningkatan..

apa yg meningkat tu??

jom tgk!!!

dalam suam2 kuku aku utk update blog tahun lps, takde la teruk sgt pun compared to tahun 2009..

tahun 2009 91 entries
tahun 2010 141 entries

So, ok la.. tp serius hujung2 tahun 2010 mmg giler lemau nk update blog.. tp takpela.. nk buat camne.. mood tu kadang2 mmg gitu..kdg2 terlari ke sana ke mari.. bila dikejar2 tak dpt.. hehehe.. so, tahun ni 2011, aku ada azam baik punyer utk dunia pemblogan aku ni.. hahah.. apa azam baik itu?? ianya ialah..

>

>

>

>

>

hasil join venture azam dgn Mak Izz kami telah sepakat nak produce 1 hari 1 entry.. klu tak mampu at least max 20 entries per month.. ok la kan?? dari takde target.. hehehe.. so nantikan entry2 kami ye!! tu pun based on mood la.. klu tak terlari ke mana2 insyaAllah..klu mood lari ke mana2, tersasar la sket..

wish us luck!!

4 comments:

$uNmeloN said...

nak join ju lah, at least 20 entry per month! :)

Nur Irfan Juezrie said...

hahah..jom2.. dialu2kan.. nti isi form na.. baru leh buat KPI.. klu tak, takde markah nti.hehehe.. (OVER!!)

Mak Izz said...

uh jeles tgk angka tu. tahun ni akak try utk capai sasaran 'entry' tahunan kita. wakakak!

sunmelon nak join. ayukkk...

Nur Irfan Juezrie said...

hehehe.. tu pasal.. keje ada skt.. blog pun ada skt.. tak leh blah!! hahaha