Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, January 28, 2011

"Mama Cyda 1st Giveaway"

Thanks to Najmah sbb sudi tag aku.. heheh.. apa2 pun tag mesti la dilaksanakan kan?? GA ni diadakan sempena ulangtahun perkahwinan ke 4 mama cyda n psgnnya. GA ni berakhir pada 18022011 (sempena tarikh ulangtahun mereka), jam 9 am.


syarat penyertaan seperti berikut :
  1. Terbuka kepada semua blogger yg berada di Malaysia sahaja dan mesti jadik follower Mama. (OK)
  2. Buat entry bertajuk "Mama Cyda 1st GiveAway". Letakkan gambar kat atas tu dan jangan lupa letak sekali kat Side Bar dan link kan ke entry ini. (OK)
  3. Letak link blog ini kat BlogList korang. Bukan apa, senang nak update apa2 nanti. (OK)
  4. Tag tiga orang (lebih pun takpe) dan pastikan inform orang yang ditag itu. (OK)
  5. Last sekali tinggalkan link korang kat komen ye.(OK)
Saya nk TAG :

(i) Mak Izz
(ii) Mama Adam
(iii) Mama Tuah

4 comments:

MaMa CyDa said...

salam dear,
thanx sudi join n gud luck yek ...

Nur Irfan Juezrie said...

tq mama cyda..

Mak Izz said...

another tag for GA. hem.. menarik. insyaAllah akak join nt.

Nur Irfan Juezrie said...

yes.. menarik sbb just a simple GA..