Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 15, 2011

Cite Weekend Chinese New Year Lagi!

ha.. korang jgn igt cite2 holiday melaka dh abis cite holiday aku dh abis.. blm lg tau!.. ok2.. tak mo cite pjg, meh nk cite.. balik dari Melaka Jumaat tu, terus ke n9 di Sendayan umah bapak sedara (adik my dad). Plan asal nk tido dua2 mlm di rumah Pak Ndak, tapi last minit decision tu yang kelam kabut cari homestay kt Melaka tu.. hehe..

tp sebelum smpai ke Sendayan, kami singgah di Nilai dulu.. x shopping apa pun.. singgah pun jap je coz my dad tak brp sihat..

pics yg sempat aku snap kt Nilai.. time ni terjumpa playground.. apa lg?? irfan pun mentest la.. apa lg?? takkan npk nk dok diam?? ohh.. itu bukan irfan ok!

gigih naik tangga

smpai sudah ke puncak

be ready!! terpaksa gunakan bantuan

1..

2..

3..

sudah2! jom balik..

** tgk kt tgn dia, ada jajan..


lepas kuar dari Nilai, terus memecut ke Sendayan, time to resttt!! sudah penat laa... sampai je umah Pak Ndak, kami pun rest2 la.. plan asal nk ke Cowboy Place PD pekena nasi kukus ayam panggang yg penah beberapa kali aku cite kt entry NI.. mmg terbaik.. aku awal2 lg mmg nk tuju ke situ.. from Sendayan ke PD takde la jauh mana dlm stgh jam je.. tp kami tak jadi g mkn situ sbb my dad tak sihat kan?? so sian lak nk kuar enjoy2 mkn2 while dia tak sihat (sakin dlm perut).. so just dinner kt umah je.. mlm tu takde buat apa2.. just rest smbil tgk Raja Lawak..

keesokkan harinya, kami bertolak balik.. tp dlm nk bertolak balik tu sempah singgah Jalan TAR, Sogo (sempat shopping mcm nk shopping raya, org punya la ramai) & Kota Damansara, umah my cousin n lunch kt sn.. lebih kurang jam 4 lebih kuar dari KD nk bertolak balik ke Perak.. otw balik, sudah menjadi kewajipan utk singgah kt Hentian Sungai Buloh pekena Sate Kajang ..



irfan & papa

suka irfan time ni.. tgk camera smbil senyum2 cute

me & irfan..


tamat sudah entry holiday chinese new year aku.. more entries about holiday?? tunggu bulan dpn ye!! hint2 sudah diberi.. so, cite penuh kena la tungggu!!!!

2 comments:

-aNida OtHmaN- said...

ini kalO sofia nampak apa yg irfan main nie..
mahu dia sukaa abiss...ehehehehhe

nti kita jmpak...irfan n sofia main sama0sama keh

Nur Irfan Juezrie said...

heheh.. ok!! bila nti kita set date k!