Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 23, 2011

1st Give-Away By Deekuntum

thanks Anida Othman sbb tag saya!! ekceli saya suka GA ni sbb hadiahnya adalah FM.. saya suka kumpul FM.. harap2 ada la rezeki saya!! aminnn!!! GA ni dianjurkan oleh DeeKUntum..
More information click SINI ye!! Tarikh tutup adalah pada 28 Feb 2011 tepat jam 12 tgh mlm..


Jom tgk syarat2 penyertaan..
  1. Mesti menjadi follower blog Puan DeeKUntum. (done)
  2. Mestilah warga Malaysia.. (Yes)
  3. Buat 1 entry mengenai GA ini ye... (done)
  4. Letakkan BANNER di sidebar blog anda dan backlink ke entry ni. (done)
  5. TAG 2 rakan anda. (done)
  6. Akhir sekali jangan lupa tinggalkan url 'contest' dan alamat emel di bahagian komen entry ini. (done)
  7. Tarikh tutup 28hb Februari 2011 tepat jam 12 malam. (Ok)
  8. Undian akan dibuat melalui random.org, cabutan pertama dpt hadiah no 1 dan seterusnya sehingga 3 pemenang dipilih. (ok)
  9. Keputusan adalah muktamad. Segala bantahan tidak akan dilayan. (ok)
so.. apa lg yg ditunggu.. join la ramai2 ye.. 2 org rakan saya yg sy nk tag ialah :

5 comments:

-aNida OtHmaN- said...

good luck jue..

yeaaa i tau dah u suka fm...ehehehhee

Dee said...

thx join sis..good luck!

Nur Irfan Juezrie said...

Nida : tq nida.. gud luck to you too.. haha.. tau takpe.. i likeeee FM..

Dee : tq akak..

Mak Izz said...

auch kena tag lg. tp pemenang berdasarkan random.org ni kena betul2 bergantung pd luck lah.

erm.. ada ms nt akak join. mn tau ada rezeki menang FM ke. anyway good luck 2 u 2.

Nur Irfan Juezrie said...

haha.. betul.. kena bertuah sgt2.. takpe.. try je.. tak susah pun.. ada rezeki ada la..