Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, February 18, 2011

Saguhati for Irfan

Korang ingat lg x aku penah join contest NI.. last minit aku join tau, lg beberapa hari nk smpai date line baru gedik2 nk join.. tp last2 minit pun berbaloi ok!! hasilnya...

>

>

>

>

>

tadaaaa!!!!
Saguhati : Mama & Irfan

sebenarnya susah sgt aku nk menang (wlupun saguhati) sepanjang aku join contest/GA ni.. tp alhamdulillah, hasil cubaan suka2 berbaloi jugak.. rezeki masing2 kan?? klu tak dpt pun takpe.. tak kecik hati pun coz join pun suka2 je.. isi masa lapang di samping tambah entry kt blog.. hehehe.. so dh dpt alhamdulillah..

oh ya.. baru tingat, aku penah la dpt hadiah / token dari BabyIbu time join "Warkah Untuk Babyibu-Juirfan".. tp bukan lah hadiah utama, tp ntah camne BabyIbu ni pemurah so dia bg kt sume yg join.. best2!!! tp klu tak salah through email bukan kena create entry kt blog.. so, tak dpt la aku tunjuk kt korang.. tp takpe.. aku leh tunjuk hadiah yg aku dpt..

card wallet... aku suka sgt.. sbb lama dh cari yg camni.. tetiba2 dpt.. hehe.. best!! rasanya card wallet ni dari Tote Boutique kot..

keadaan dalamnya..


keputusan penuh, click ini LINK

6 comments:

$uNmeloN said...

jue bila nak buat GA plak? hehehe...

Nur Irfan Juezrie said...

wah.. amer.. over ok!! insyaAllah tak terfikir di fikiran lgsung.. hehe

MiYOKO TACHIBANA said...

congrat2...bestnye...rezeki irfan tuu

Nur Irfan Juezrie said...

hehe..tq.. rezeki last minit join ni tin..hehehe

-aNida OtHmaN- said...

woww...rezeki.....
chantiklaa OREN kaler........

tahniah jue

Nur Irfan Juezrie said...

k.. tq..