Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, February 20, 2011

Alkisah Ambik Gambar Sendiri

cite yg aku nk story ni adalah kisah irfan ambik gambar sendiri.. skg ni giler ambik gambar sendiri tru camera handphone or camera digital.. tp lebih teror kt camera hp pak ngah dia la.. pak ngah irfan siap ajar nk tekan mana dulu..then cpt2 letak kt dpn muka dia.. smbil2 tu flash kuar n snap la pic dia.. nk tgk hasil keje tgn irfan?? jom!!!

>

>

>

>

>

>







hahah.. macam2 gaya mcm rupa ada.. ada yg npk siling lebih, ada yg npk dahi je.. ada yg npk sekerat je muka.. heheh.. mcm2 karenah anak aku ni.. sabar jela.. hihiii..

k.. chow!

6 comments:

-aNida OtHmaN- said...

IRFAN good BOY..PANDAI erk amik gambaq sendiri..
sok leh amik gambaq sama-sama ngan sofia...
ehehehehhehe

syg..kamu di TAG

Nur Irfan Juezrie said...

heheh.. pandai la sgt nida oii.. pandai nk main n menjahanamkan je..

tag?? ok.. tq!!

zoelalisa said...

amboi, adam da advance! hihi..

Nur Irfan Juezrie said...

intan : adam ke irfan?? hehehe

zoelalisa said...

silap! irfan. hehe

Nur Irfan Juezrie said...

heheh.. adam nk advance pun boleh gak.. mama kena kasi adam adik.. baru betul2 advance.. heheheh (jgn marahh arrr)