Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 2, 2011

Eanish 1st Besday GA

Sedang blogwalking kt blog penganjur BFF Giveaway ni.. tetiba npk ada 1 contest yg hampir2 nk tamat dateline nya.. so y not try kan?? GA ini diberikan nama Eanish 1st Besday GA sempenah birthday anak beliau yg 1st pada 5 Februari 2011. So, dateline GA ni pun adalah pada 5 Februari 2011.



Syarat2nya :

1) Jadi follower..supaya korang tahu apa yang aku update later on. (done)

2) Letakkan banner dalam entry. side bar tak payah pun tak per. kalau rajin boleh letak. (done)

3) Buat entry berkenaan besday baby korang BESERTA dengan gambar sekali. Baby korang MESTI 4 tahun ke bawah. TAK KISAH anak / adik / anak buah.. janji 2 TAHUN KE BAWAH.. (done)

4) TAG 3 orang kawan yang korang sayang. (done)

5) Dah siap, silalah tinggalkan link di ruangan komen. (done)


So, pic yg saya pertaruhkan ialah :

nama baby : Nur Irfan Hakim
Umur : 1 tahun 10 bulan

ni la birthday boy.. time ni, birthday irfan yg 1st jugak.. sama dengan birthday Eanish.. Birthday party irfan di adakan di KFC, QB Mall Penang.. alhamdulillah, sumenya berjalan dengan lancar..

muka blurr je irfan tgk org ramai2.. smpai nk ptong kek pun tak tak tgk kt kek.. takde perasaan betul la irfan ni.. hehehe.. tak pasal mama irfan yg over eksited tau..

gambar kami bertiga..

Saya nk TAG

Mak Izz
Ibu Sofea
Ibu Aesya

maaf ye korang, lambat coz.. ju pun lmbat tgk this contest.. so cpt2 la buat sblm terlambat.. heheh

5 comments:

Shu Shinju said...

gud luck dear..:)

Nur Irfan Juezrie said...

tq dear :-)

-aNida OtHmaN- said...

gOod luck mama...
insya'allah ibu keyh..

Nur Irfan Juezrie said...

tq nida.. cpt join.. 5 feb dateline..

eb ezrin2 said...

tahniah yer... u won saguhati :)