Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 23, 2011

Toys Museum, Penang

Sambungan dari entry sebelum ni.. masih lg cerita ceriti weekend baru2 ni.. So, nk jadikan cite.. Puan Sri Anida ni.. mengoffer la ajak ke Toys Museum ni.. katanya mcm best je bawak putera puteri kami tu tgk2 toys.. yela tu.. tgk la sgt.. hihi.. & kebetulan pulak masa dorang celebrate besday en Asyraf khamis malam jumaat lepas, aku tak dpt join.. so, Nida kata kira2 jalan2 celebrate besday en somi dia la.. aku pun mmg takde plan ke mana2, so on jela...

jom ikut aku bawak masuk ke Toys Museum yg terletak kt Tanjung Bungah, jalan nak ke Batu Feringgi.. oh ya! tiket nk masuk toys museum ni ialah RM10 utk adult..


jom tgk karektor cartoon yg ada di Toys museum ni..

Mr SpiderMan

Abg Bean

Shrek

Sailormoon

Barbie

Star Wars

Mr Bean again

Batman

Jom tgk pics kami dgn cartoon pulak!

kami...

en hubby & irfan yg tak mo didukung diam2..

kami dengan Mr Shrek

Nida & Family

Nida & Shrek

mereka & Batman.. irfan takut Batman ke??

kami..

Irfan tgk apa tu?? tkt x??

ye betul!! irfan takut benda tu...

me & Mr Superman

en hubby & apa ntah.. (tak tau benda tu)

my collection (haha..perasan!)

i likee garfield

mereka berkunfu dgn Kunfu Panda

aku lak berkunfu meow2 dengan panda..

peng! peng!!

huh!! konon hensem mcm kt belakang tu la tu..

me & stitch

x tkt ke nida oiii??

aku & Puan Anida

tgk budak2 pulak jom!!

ha.. ada la yg dikenankan irafn & sofea tu..

irfan kenan coklat m&m

siap soh aku ambikkan utk dia lg.. huhu..jenuss!

sofea pun!!

tak boleh la.. babap kang!!


jom tgk kaum suami lak posing..

asal nk posing kaum bapak2 dgn anak2.. tp tgk la irfan tu.. tak maunya dia..

last2 jadi cmni la..


tgk tu.. hai..en asyraf rasa nk naik pelamin lg ke??

ha.. ni baru betul.. hihi

nk balik dh.. sempat nida bergambar dgn robot2 ganas kt entrance..

aku lak bergambar dengan En Ninja Turtle..

sweet family!

bergambar kenangan di depan Toys Museum ( ala.. mcm la aku tourist luar..)

mcm ada plan seterusnya je.. ke mana?? tunggu next entry..


** maaf la ye klu ada gambar yg takde description tu.. aku ni tak arif sgt bab2 karaktor cartoon or movie2 ni... nk tnya en hubby pun lmbat je nk publish.. takpe ek.. aku publish dulu.. later2 aku edit description dia..

12 comments:

Shu Shinju said...

hampaaaa....nak sentap... pi x tunggu kami...uhuhuhuhu....

Nur Irfan Juezrie said...

ala.. shu jgn la sentap2.. tak baik tau.. nti kita p lain na buat havoc kt toys museum.. tak rancang pun.. masing2 takde plan hari tu.. sorry la klu buat yg lain terasa.. takde niat lain pun..

$uNmeloN said...

jue, charge utk masuk ke sana brapa? :) nak pi jugak nih!

Mak Izz said...

bestnyaaaa... nt akak p penang Ju mesti bwk akak p cni tau!

lawak giler bila irfan & sofea soh amikkan mainan. hahahak... nsb baik bercermin. kalo x, harusss penuh poket dgn otromen.

bila masuk tmpt toys ni mulala masing2 nk berperangai mcm bdk2 kan? hehe..

-oP_ida- said...

muahahahahaha.....pasaipa chek tak sensor plat gheta chek.maLoo wo......hahahahahhahahaha

btw thanks yaaaaa sudi jOIn....kami yg gilosss nieh..

Nur Irfan Juezrie said...

amer : rm10 for adult (haha..tak bc blog la ni)

mak izz : ha'a.. mesti nti ju bawak ek?? ha'a..t ula.. masuk sini prangai mcm budak2 la..

nida : uppp! sory .. i pun tak npk no plat keta u.. tak dan nk usha.. upload kalut2..
sory na..

$uNmeloN said...

ops! sori, syok layan pic. hahaha...

Nur Irfan Juezrie said...

amer : nk kena babap ni... p la bawak luqman.. mesti dia syok giler.. tmbah2 dia dh besar.. byk explore dgn cartoon2 ni.. irfan tak tahu apa.. nk m&m je la.. hihi..

$uNmeloN said...

sudah... dibuatnya x mo balik! teruk bapanya... hahaha.. apapon nanti nak plan p sana... hehehe...

Nur Irfan Juezrie said...

hehehe.. tau takpe.. nsb baik irfan yg ajak balik.. hehehe.. takpe.. tak mau balik dok je lama2.. baru berbaloi byr rm 10.. p jgn tak p. nti story ek!!

h.a.n.a.m.i.e.y said...

kak ju best x muzium nie...
last year mse g penang, ade gak plan nk masok... tp kesuntukkan mase da... mmm...

Nur Irfan Juezrie said...

best.. mcm2 toys ada.. tgk la pics yg kju attach.. cmtu la.. tp tak sume la pics yg diambik..