Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 9, 2011

Aquaria KLCC

Bosan! Boring! Mengantuk!!..

ha! ha! ha!.. jgn korang ingat aku p Aquaria pulak ok!!

dh bosan, aku godek2 la pic2 lama dalam pic aku ni.. tetiba tgk 1 folder gambar ni.. hehe.. terasa terpanggil nk coretkan sesuatu kt blog.. so, apa lg!! jom zasssssss!!!!

pics yg kan aku tunjukkan kt bawah ni ialah pics time aku masih pengantin baru ok!! skg dh lama dh.. time ni kira masih hotsss .. heheheh.. gambar di bawah ni takde la nk kata honeymoon ke apa.. ekceli aku tak honeymoon pun.. sbb dulu masa nikah, aku n en hubby berhubungan jarak jauh.. aku keje kt Penang, en hubby keje kt Putrajaya.. So, oleh kerana masalah jauh tu.. kam pun decide tak yah honeymoon2 bagai.. cukupla honeymoon kt rumah je.. hahahah... tp pic2 yg aku nk tunjuk kt bawah ni nti boleh la dikategorikan sebagai honeymoon jugak.. cuma bukan la destinasi honeymoon yg romantik mcm Paris ka, London ka, Europe ka... hahaha..

dipendekkan cite, aku bernikah pada 22 Disember 2007 dan majlis bersanding aka kenduri sebelah umah aku pada 23 Disember 2007 keesokkan harinya.. & Majlis menyambut menantu di Kelantan berlangsung 9 Febuari 2008.. sbb hujung2 tahun kan Kelantan selalu banjir, n kebetulan pulak time tu musim hujan, so kami avoid la buat bulan 12 tu jugak..

berbalik pada cite2 gambar yg aku nk tunjuk kt korang, pada 31 Disember 2007 mlm, ofis my hubby ada buat dinner kt Putrajaya la.. So, secara tak langsung, dorang pun mcm nk sambut org baru la gitu.. so, nk tak nk.. aku kena la turun kl.. time tu keta en hubby ada kt kelantan. tak bawak ke Putrajaya pun.. So, kami berdua (masih berdua time tu) naik bas jela ke KL.. best!!!!!

dipendekkan cite lg.. dinner tu pada 31/12/2007 malam kan.. takkan la zassssss terus nk balik Perak kot.. wlupun cuti masih ada.. so, mlm tu tido kt Kajang.. esoknya kan new year.. 1/1/2008.. haruslah jln2 dulu.. jalan2 pun takde la jalan apa sgt pun.. sbb aku dh kena balik Perak hari yang sama.. coz aku keje pada esoknya tu.. so, dari KL terus balik ke Penang ditemani en suami tercinta la.. tak silap aku en suami cuti lg kot.. cuma aku je yg keje 2hb tu.. sbbnya sblm kenduri aku dh cuti hampir seminggu tp en suami x..

So, jom la aku tunjukkan pics2 kt korang time aku baru2 kawin.. betul2 fresh from the oven.. hahahaha... layanzzzz!!

1st sekali kena la tunjuk gambar berdua dulu.. kata dlm mood honeymoon kan?? heheh.. tp gambar berdua pun ambik sendiri je.. sbb g berdua je..

awwww!! romantik x??? hahaha

lg..

dh ambik gambar sendiri, kena la rapat2 sket.. hahaha.. xpe, dh halal!!

kami lg.. gambar ikan japgi..

kami lg.. en suami mcm terkejut pulak.. nape npk ikan pari besar ke???

then, kita beralih kepada gambar perseorangan pulak ye!.. dimulakan dengan pic aku la dulu.. ladies 1st!

suka pic ni! npk ikan kt belakang tuuu!!

ni pun suka jugak!

di depan rangka mulut ikan yg besarrrr punyerrrr..

gambar ni sedikit serius..

gambar ni blurrr sket.. sbb aku happy sgt kot..

kembali serius..

aku lg..

beralih pulak ke gambar en suami..

en suami.. time ni muka mcm budak2 lg..

senyum happy

happnya dia bergambar dpn rangka mulut ikan..

oh.. ayu sekali en suami bawak beg cmtu.. hihi..


tgk gambar ikan pulak,



**.. gambar mood honeymoon dh kuar kt blog ni.. so, gambar kawin haruslah kena kuar jugak kan?? huhu.. perlu ke?? akan difikirkan...

9 comments:

Mak Izz said...

syoknye p aquaria. akak dok KL ni pn x sampai2 lg. mahai sgt la!

ms br kawen muka masing2 slim melim je. hihi..

letakla gmbr kawen. mengenang semula saat2 manis baru bergelar isteri :)

pastu tag org! haha..

...mommy jue... said...

hari tu ke aquaria time cuti sekolah, memang lah sesak.. tapi berjam2 jugalah duduk dalam tu, pas ronda, ronda lagi.. kali nie nak ke underwater world langkawi pulak.. sana lagi best katanya!

Nur Irfan Juezrie said...

mak izz : hehe..mmg best.. u should go.. bawak izz mesti dia suka tgk ikan..

ha.. tau takpe.. selim melim.. skg tidak lg!! hahah

hehe.. ada terniat nk cite bab kawin lak.. heheh.. pstu continue dgn peknen n sume la.. coz takde lagi cite tu dlm blog.. tungggu jela...

hahah.. pasai nk tag tu, tak fikir lg.. tp dh akak suggest, y not!!

mommy jue : hehe.. saya p time ni pun ramai gak..maklum la public holiday new year.. tp dh lama la.. time tu takde anak lg.. sng la nk berjalan.. klu skg.. tak tau la canme..

-kak LiMaH- said...

sib bek ZON BEE...bukan ZOMBEE..haahahha

psttt...meh kat sikit...CUTE nyaa u duLu jue.........
tp takleh lawan laa..la lagik cute miut...

Nur Irfan Juezrie said...

hahah... klu zombee i larriiiii!!!

haha..cute kerr??? takde maknanya.. la ni lg gemukkk...

mekchu said...

gmbr kat jambatan pulau beras basah x de ke? (feeling tiba2 ada kat langkawi)... hahaha..

bukan main horney moon tnggalkan irfan ehhhh.... kecik hati kalo irfan tgk ni..

Nur Irfan Juezrie said...

mekchu : time ni blm ada irfan la.. baru sgt2 kawin.. hehehhe

zoelalisa said...

auww! inai ade lg u... :p

Nur Irfan Juezrie said...

heheh.. awww!! npk inai ke? punya dok usha xnpk pun.. heheh.. pic yg mn 1?? of coz la ada.. pengantin baru sgt2.. hihi..