Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 8, 2011

New Secretary

jom tgk sape org itu??
>

>

>

>

>

>

>

tgk tgn dulu...

ni dia... secretary kecik.. tp nti besar jgn la jadi secretary ye irfan.. jadi doctor tau! (sibuk menulis tp pegang pen wane kuning ok)


Ermm.. mesti korang nk tau camne irfan boleh tersesat kt ofis aku kan?? hari jumaat lepas, babysitter irfan nk balik kg.. dia ada pesan ambik irfan awal, tp takde la awl sgt.. sbb normal time kami ambik irfan slunya kul 6-6.15 cmtu la.. so kami fhm awal tu dlm 5 lebih la.. So, ptg tu, en hubby kuar ofis dia awal sket la.. niat nk ambik irfan dulu.. then terus ke ofis aku ambik aku lak.. tp sbb dpt urgent call suruh en hubby ke ofis, so irfan kena la tinggal kt ofis aku.. time tu lebih kurang jam 4.30 la.. nsb baik la bos takde ptg tu , klu tak jenuh gak nk handle irfan.. papa irfan pulak punch out kul 5.30, by the time nk smpai kt ofis aku, ambik masa lebih kurang stgh jam jugak.. so lebih kurang kul 6 lebih jugak la smpai kt my ofis & apa lg bercinta jugak la aku melayan irfan kt ofis.. sume benda nk dipegangnya...


jom tgk apa2 aktiviti irfan kt ofis aku..

mula2 pilih pen dulu ya..

kusyuk pilih pen.. (oppss!! kt pc aku tu, takde benda lain ke??)

dpt dh pen kuning pilihan hati.. sambil2 layan lagu stacy kt youtube..

tgk apa lak tu?

tgk atas pulak

tgk lagu ABC pulak..

"saya tgh kusyuk ni"

kusyuk bersama2 pen kuning

"J!!!"

now, turn tu 1,2,3 song pulak.. yg tak tahan siap bgn berdiri menari tu..

menari...

dan terus menari...

layan upin ipin pulak!! diam la kejap..

tgk apa yg dia buat lg..

>

>

>

>

>

>

yg ni yg tak thn ni.. naik atas meja pulak..mula2 main magnet yg lekat kertas ..

pstu...

main kasut kayu dari HOlland tu pulak..

masih mencapai

dh dpt!

terus main!

13 comments:

Mak Izz said...

tipah tertipu.. bc tajuk igt dpt kwn secretary baru, rupa2nye irfan da... haha usik barang lain takpe. jgn usik surat, file & dokumen tau!

Kyra said...

hahahaha...ifran p keje ngan mak dia...rajinnyer urfan kemas meja mama dia..gudddddddddd..heheheh

Nur Irfan Juezrie said...

mak izz : heheh.. kasi suspen la sket.. heheh.. ha'a.. benda lain dia tak kcu.. tak minat..

kyra : rajin la sgt.. rajin "kemas" je..

✿ etiey erywan ✿ said...

wah banyak giler gambar. salam kenal erk... wahh rajin si kecik tu yer.. :)

Nur Irfan Juezrie said...

salam kenal kembali.. thanks sudi singgah my blog.. hahah.. byk gambar.. dh ambik byk2, rasa tak tau nk pilih, last2 letak je sume gambar.. heheh..

rajin ada makna tu.. rajin "mengemas"..

-kak LiMaH- said...

irfan..irfan budak yg bijak...

sib bek tak kidal mcm sofia..ehehehehe

Nur Irfan Juezrie said...

aminnn.. biar bijak pada tempatnya...

haha.. ckp pasal kidal, dulu sume benda dia pgg kiri tau.. even mkn..tp skg mcm ok dh..

$uNmeloN said...

tak aci, opis depa boleh layan you tube! muahahaha...

Nur Irfan Juezrie said...

miahahaha.. opis kami dkt dgn ppkt kot. tu pasal dpt youtube.. server lg kuat.. hahha

zoelalisa said...

hahaha..irfan nari tak tahaaaaaaaaaannnnnnnnn! ;p

Nur Irfan Juezrie said...

hihi.. menari dgr lagu 1,2,3 .. gila kelakar...

Shu Shinju said...

irfan nak jadi seksitari ke...hihihii....

irfan comey sgt tau...

Nur Irfan Juezrie said...

heheh.. irfan tak leh jadi seksitari mcm mama dia.. irfan kena jadi doktor (paksaan dari mama) hahaha