Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 23, 2011

Lepak Straits Quay

Kami singgah Straits Quay.. tingin dh nk p situ.. alih2 nida ajak.. klu nk harapkan kami 3 beranak je pusing2 situ pakai x la kot.. hihi.. lgpun masa Kak Ina Cik Kaki turun Penang gathering dgn blogger2 Penang Shu, Titin, Wina & Anida, aku tak dpt turut serta lepak kt SQ ni.. so, tingin jugak la kan.. hikss.. Straits Quay ni pun aku tak brp sure tmpat apa.. tp lebih kurang mcm jeti utk bot2 stop.. kt situ jugak ada mcm Shopping Mall.. & mybe mcm nak buat hotel jugak kot.. ntah!! jom layan pics!!





aik silap anak ke??





fav port irfan.. tangga

sofea pun turut serta

berjaya jugak sofea..

puas rasanya dpt main tangga!

my lollipop!!

2 wajah kesayangan hamba

ganasnya tgk anak org!




aku pun nk posing gak!! huhu


nk tgk ada org dating jauh2??



hihihiih...


akibat irfan terover aktif.. kami pun nk balik la..

jom!! balik dulu..

tunggu sambungan entry cuti2 singapore ya!!

7 comments:

Shu Shinju said...

hihihihii...comel tol diorang berdating dua2an tu.... malu ke dok jauh2...hehehehe...

Nur Irfan Juezrie said...

hihi.. malu la kot tu..

Mak Izz said...

wah.. penang byk tmpt menarik. g 1 hr x cukup ni. btw tmpt ni nmpk sunyi mcm xde org. dlm mall x bergambaq ke? mana nida (sibuk bg mkn ikan ke?)

Nur Irfan Juezrie said...

heheh... betul. ekceli tak cukup 1 hari.. kena 4 hari.. hahaha..

ha'a..tmpt ni baru je lg.. shop lot pun tak byk yg bukak..tp mostly mcm butik la.. ada versace ok!

nida?? ntah.. kami tak byk bergambar pun.. kejap je p..tgk tmpat je.. then anak2 buat hal.. irfan la nk berlari ke keje dia.. jumpa eskelator ajak papa dia naik.. udahnya balik la...

Mak Izz said...

oh baru bukak. patut pn. kalo ke penang, harus terjah. bila nk p xtau.

zoelalisa said...

kt mane straits quay ni jue?

Nur Irfan Juezrie said...

mak izz : ha'a.. baru je tu.. sume kedai tak penuh lg..

intan : tanjung tokong.. sebelah island plaza.. ada jalan ke kanan if nk ke batu feringgi..