Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, March 12, 2011

Saat Bergelar Isteri

hahah..tajuk tak leh blah!! Bila mengimbas pics2 gambar pra honeymoon kt entry sebelum NI, terus mcm ngada2 nk citer kisah2 aku masa nk jadi bini org.. kira cite flash back la ni.. hihi.. ekslusif.. dah 3 tahun kawin baru nk citer.. hahah.. ce citerrr, ce citerrrrr...

tanpa melengahkan masa, pada 22 Disember 2007 tepat jam 5.15 cmtu la.. (tak ingattt).. selepas asar aku telah selamat diijabkabulkan dengan Lelaki idaman/pilihan hati ku... dengan hanya sekali lafaz, aku SAH menjadi ISTERI kepada SUAMIku, iaitu Encik Mohd Nor Ezrie b. Ahamad Nordin.. haha.. ayat lafaz akad tu, tak yah la kot aku sebutkan di sini ye... heheheh..

nk tunjuk gambar ni.. haha.. terasa malu2 meow2 pulakss!! layankan jela ek!!

1stly .. cek dulu ic betul ke x.. kang silap susah pulak!!

cek betul2..

ok..ready!!

alhamdulillahh...

zoom sket.. apsal muka aku tak happy?? adoiii.. aku takde jawapan.. hahaha..

ha.. baru senyum... apa tok imam tu buat lawak ntah!

dh tu, apa lg?? bg la duit mas kawin aku.. hahah

sarung cincin pulak..

zoom in sket cincin kawin aku.. zoom jugak tangan montok aku tu..

upacara membatalkan air sembahyang
apa lg?? cium tgn laki la pulak!

hehehe.. malu la pulak!! kiss sket!!!

zoom sket..

kami telah disatukan..

hehe.. bulatnya aku..


semoga kami berbahagia hingga ke akhir nyawa.. aminn...


** seriusly, rasa mcm malu2 kambing lak nk publish entry ni.. tp takpela.. oleh kerana nk abadikan dlm blog ni, lantak la.. hihih.. entry2 selepas ini akan disusuli dgn entry2 kenangan time kawin..

13 comments:

lady XOXO said...

WAhhhhhhh akak.. comei aih.. masih maintain kan kecomelan akak nie walaupun dah ada anak..

owh si irfan tu comei sangat sbb ikot MAMA dia ler.. geram tngok blog akak nie.. sbb gambar irfan metata rata.. dia senyum lak tu. .rasa cam nk geget pipi dia.. ehehheh jgn marah erk

ala akak.. nk malu aper kak..kamo tu dah kahwin.. tak per aih publish.. leh wina tngok akak zaman nikah... tapi mmg sweet akak nie..

Insyaallah.. doakan semoga akak kekal bahagia hingga akhir nyawa dan semoga murah rezeki ya.. dan semoga tambah lagi sorang ANAK.. wahahhah.. LARIIIIIIIIII

-oP_ida- said...

kenangan teriNdah........
nida time akad nikah ritu tak foLow asyrap p maSjid....duduk umah sebab peyed........

tp sweeeet mOment nie.....

-oP_ida- said...

Hensem tuh SUAMI jue...LIKE HERO HINDUSTAN....

nahi..nahi tum nahi..ehehehee

Nur Irfan Juezrie said...

wina : wah..panjangnya komen.. 1st time dpt komen sepanjang ini..

wina, comey & sweet apanya.. bulat je muka.. tak suka tgk tau!! huhu.. & ada anak ni lg la 'comey bulat giler"..hahaha

heheh.. suka blog ni ek?? singgah2 la slu tgk irfan.. nk geget boleh, tp geget main2 je..

tq atas doa2 wina.. tp doa yg last tu ha!! lariiiiii!!!!! hahahah

nida : hihi. sweet moment harusla kena simpan dlm blog.. hihi.. ada saja la nida ni.. hero hindustan apa.. mamak kelantan ada la.. hahahaha

zoelalisa said...

ptt publish entry ni disember aritu..sempena bulan anniversary :p

Shu Shinju said...

hehehe...sweet tol jue....maintain comey...:)

dah banyak pengantin shu ikot gi masjid time akad nikah..time tu shu pon terasa debaran... camner turn shu nanti taktau la...hehehe...

mmg sepadan tol korang berdua..betoi cakap kak nida..hubby jue cam hero hindustan...hehehe...

insyaAllah..semoga rumahtangga korang kekal hingga hujung nyawa...amin...:)

lasalei said...

JU...irfan menang 3rd prize sukasuki contest..tahniahhhhh....

$uNmeloN said...

jue, lain mcm cara ezrie tengok jam... hahaha... lariikkkkk ;D

$uNmeloN said...

salam jue, lain mcm ja cara ezrie tengok jam... hahaha... lariikkkkk...

Nur Irfan Juezrie said...

intan : tu la pasai.. ntah tak terpikir lak.. hihi.. takpela..

shu : aminnn.. ha.. maintain comey?? comey ke debok.. hihi..

hero hindustan la sgt.. shu, debaran tu mmg tak dpt dinafikan la.. hihi.. tp dlm debaran tu gembira sbb selamat jadi isteri kan..

amer : hahah.. lain mcm je bunyiii tu.. hehehe..

Nur Irfan Juezrie said...

wanie : ha'a... tq..

NeenaAnuar said...

ok la tu.. update camgini.. wat pe nak malu.. at least akak dpt gak tengok saat2 jue bernikah dulu... :D

Nur Irfan Juezrie said...

kak neena : hihi.. malu la gak.. malu2 kucing gitu..