Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 25, 2012

Irfan's 3rd B'Day Vacation ..PULAU LANGKAWI.. (Day 1 - Aktiviti Malam_Menikmati Air Kelapa Muda)

Salam semua.. huhu.. hari ni selasa baru berkesempatan nak sambung update entry langkawi.. ntah bila nk abis pun tak tau.. hihi.. xpe.. enjoy!! ekceli semalam aku apply cuti.. tp oleh sebab tertentu en hubby kena p KL lagi smlm so aku pun tak jadi cuti, aku just ambik cuti half day je smlm.. jadi la rest sket2.. sbb aku baru balik from KL weekend 21 & 22 April baru2 ni.. nti2 la aku story cite KL ye.. abiskan cite langkawi dulu.. huhu.. 

ok! back to langkawi story.. entry lepas aku ada mention yang aku xdpt nk jalan2 kt sepanjang Pantai Cenang sbb si kecik irfan tu tido .. so, kami just lepak2 kt bilik je n menikmati keindahan dan keriuhan malam di Pantai Cenang. 

Berbalik pada tajuk entry ni, "aktiviti malam" ok!! haha.. korang jgn fikir yg bukan2.. lgpun aku dh reveal kt tajuk entry tu pun dh kan?? apa yg aku buat.. so jom layan pics jela...

view dari chalet aku.. dpn kat jalan tu mmg meriah.. huhu.. (melepas nk jalan2)
So, aktiviti malam tu ialah menikmati air kelapa muda..
jemput minum sume!
 (2 pics kt atas sure sure la ambik pic secara otomatik)

huhu.. me with kelapa muda..
me lagi..

mana datang kelapa muda tu? en hubby pergi beli kat kedai2 sepanjang jalan Pantai Cenang tu.. dia balik bilik je saja perangat aku.. ckp bestt.. meriah.. happening kt luar.. eeee!!!

ok tamat story day 1.. next entry, cite hari ke2 pulak ye..  chow~

1 comment:

Shu Shinju said...

bestnye minum air kelapa sambil hirup udara segar tepi laut kan...