Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, April 28, 2012

Irfan'S 3rd B'day Vacation.. PULAU LANGKAWI.. (Day 2 - Gamat Nusantara Maju)

Next destinasi ialah Gamat Nusantara Maju.. aku, ni kali ke3 ke pulau langkawi, xpenah missed lagi ke sini.. kalau ikutkan hati, takde la nk singgah sangat coz stok minyak gamat, minyak panas banyak lagi.. cumanya ada member ofis en hubby ada kirim barang.. so, kena la pegi. .lagipun bukan susah pun lokasi Gamat Nusantara ni di tepi jalan je.. otw dari Pantai Cenang nak ke Pekan Kuah mmg akan lalu Gamat Nusantara ni, so boleh je nk singgah2.. hehe

dari tepi jalan besar akan nampak replika botol minyak gamat ni.
Nusantara Maju Enterprise
deretan ubat-ubatan.. mcm2 jenis ubat ada jual.. mostly base gamat
deretan balm..
yg ni paling best.. minyak gamat... membukit susunannya..
keadaan dalam kedai..
budak kecik tu.. sibuk jugak tau.. org pegang bakul dia pun nk jugak..
uishh.. actionnya budak tu.. kalahkan org besar shopping
dlm bakul dia pun ada barang jugak.. klu kosong dia ngis..
mama & hero..
ala.. hero kecik ni nk berdukung pulak..

sebelum balik bergambar dgn replika botol minyak gamat.. 


(ada cite kelakar pasal irfan yg aku nk regarding bergambar dgn replika botol minyak gamat ni.. entry later2 la yer..)

"Jangan Pulang Tanpanya !"

Adakah ini satu ugutan??


ye!! kami x pulang tanpanya.. ni adalah hasil shoping dari Gamat Nusantara Maju.. sket je shopping coz xde dalam agenda pun ke Gamat Nusantara Maju..

ok...  abis shopping kt Gamat Nusantara Maju, kami ke mana?? next entry ..


2 comments:

-cinta soFiaSafiya- said...

ju soping dah BAM STOBERI.......bau diaa best tau ^__<

Nur Irfan Juezrie said...

x pun nida.. ada ek? xperasan lak..