Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, April 13, 2012

Irfan's 3rd B'day Vacation.. PULAU LANGKAWI.. (Day 1 - Underwater World, Langkawi)

PART 1


Alang2 dah dok Pantai Cenang, haruslah pegi ke...

^

^

^

^

^

Underwater World Langkawi..
 
Memandangkan aku belum lagi pernah menjejak kaki di Underwater World Langkawi.. b4 this, penah ke situ je tapi tak masuk pun.. coz time tu ikut rombongan kan.. so sume pakat2 nk shopping je kat The Zon sebelah Underwater World tu.. huhu.. Underwater World dekat je dgn Langgura Baron Resort tu, nak jalan kaki dari Langgura Baron Resort pun boleh.. sebab dekat sangat2.. tp takde la aku jalan kaki.. haha.. panas2 mau basah baju 

masuk2 je UWW ni, terus rasa nk bergambar dgn ikan.. hihi
Irfan & papa
Irfan tgk apa tu?
Irfan with mama.. agak bad mood.. nk ajak balik.. ish2.. apa la irfan nih..
see! mama sorang je maintain posing..
candid! geram sungguh tgk ikan yg byk2 tu..
my hero & me
background dgn ikan yg lain pulak
spt biasa, irfan sentiasa nk berdukung je.. huhu
close up mama..

mama & irfan tgk sea lion
see lion..
back ground with penguin...
irfan kusyuk tgk ikan..
family photo... i like this pic..
another 1..







 






Marine Section
me as a penguin..
gambar blur.. al maklumlah.. bercuti bertiga dgn irfan je, sapa la yg nk tolong ambik gambar berdua klu bukan ambik gambar sendiri.. blurr pun blurr la.. hahah..
aku bergambar dgn belut apa ntah.. yg pasti besar n gelii.. eee..
yg ni bestt!! obor2.. cute je..
yg ni pu besttt.. finding nemo.. hihi
jalan2 cari pasal..
irfan sibuk je nk tgk penyu besar atas tu..
ha.. ni mata la ke lain
stop 1st.. print your name mug
uncle ni tgh buat kami punya photo mug.. uncle ni very nice person.. peramah..uncle ni suka dgn irfan..
mcm2 jenis mug yg dh siap belum diambik oleh customer..
ni lagi 1 gambar blurr, belasah la.. susah nk dapat pic irfan yg behave cmni..
peace!!
me with some sharks..
mentang2.. ibarat dok dalam air.. spongebob pun ikut sama..
irfan still with his spongebob... baru la dok diam sket dapat habuan..

Irfan & Sponge bob..
me, irfan &sponge bob
with some colorful fish..


under water world LANGKAWI..


ok.. dh abis cite2 jalan aku dalam UWW ni.. tp ada lagi 1 entry lps ni utk korang.. aku letak sume gambar2 ikan yg telah aku snap utk korang ye.. nk letak 1 entry jenuh aku dok menyusun pics ni ha.. dh la guna blogspot new version.. pening kepala aku tau.. 


& 1 more thing, aku hutang dulu ye gambar mug aku yg aku beli kt uncle tu ye.. coz terlupa nk ambik pic mug tu.. apa2 pun mug tu pun dh ready terhias kt rak atas tv kt umah aku tu.. huhu.. 

babai.. tuan tanah dh lapar.. lunch dulu.. ptg kang klu tak bz sambung another entry Underwater World ya.. tungggguuu!!!!



3 comments:

Shu Shinju said...

bestnye...:)

Nur Irfan Juezrie said...

bestttt Shu.. !!

Mak Izz said...

haha... comeinya jd penguin. PINGU.. PINGU..!