Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 4, 2012

Happy 3rd Birthday to NUR IRFAN HAKIM

Happy Birthday to NUR IRFAN HAKIM.. 3 April 2012 genap usia anak teruna aku 3 tahun.. kejap je masa berlalu.. macam rasa baru semalam melahirkan dia.. sakit bersalin pun belum hilang lagi.. hihi.. apa2 pun, aku harap Irfan menjadi anak yg soleh, taat kepada ibu bapa, taat kepada Allah.. Semoga jugak irfan menjadi seseorang yang membanggakan ibu bapa dan semua orang..

and apa yg aku ralat setiap tahun besday irfan mesti papa irfan kena keje yg tak leh balik2.. time ni jugak la nk ada tu ada ni.. 1st besday, papa irfan ada kursus 2 bulan di Melaka.. nasib baik besday irfan yg 1st tu jatuh pada hari Sabtu & kebetulan jugak minggu tu mmg minggu yg takde class/activity n minggu boleh balik rumah..

2nd birthday pulak, Papa irfan pun ada keje yg xdpt nk balik umah.. tp nasib baik en hubby dapat lari kejap balik pagi tu utk celebrate just potong2 kek kat rumah je.. & again this year for irfan's 3rd birthday, pun sama gak.. ada keje yg xdpt nk dielakkan n xdpt balik since yesterday.. hari ni tak tau la camne dpt balik ke tidak.. huhu.. so sadd!! bukan apa.. aku just nk the moment tu... bukan la nk celeb besar2 bagai pun.. 

Mlm tadi papa irfan call kul 12.11 am nk ckp dgn irfan + wish besday kt anak dia.. tp spt biasala, time2 cmtu takkan besday boy tu nk bangun kan? dgn mama dia sekali mamai wlupun siap pasang alarm utk bangun wish happy besday n bagi besday kiss kt irfan.. + sempat update status kt fb..So, kptusannya tak tau la papa irfan dapat balik umah ke x malam ni.. klu tak balik kita potong kek berdua jela irfan  ye.. mama ni hajat di hati nk beli ice cream cake BR.. tp memandangkan keadaan papa yg tak tentu lg nk balik.. takat 2 mulut nk mkn BR ice cream cake, so mama bg irfan kek BR kt sini jela ye.. heheh


oleh sebab irfan sgt la suka Oreo, ni mama bg ice cream cake Oreo.. 


xcukup 1, sebijik lagi mama bagi.. oleh sebab irfan jugak suka makan ice cream.. 


10 comments:

Shu Shinju said...

happy birthday irfan ensem!!!

sedapnye oreo cake tu..bagi la kat acu skit !!! :)

Kyra said...

epi beday irfan...moga irfan mnjadi anak yang soleh..taat pada agama..

$uNmeloN said...

Selamat Hari Lahir Irfan, moga membesar menjadi insan soleh! ;D ikhlas pakcik ame n family!

Kak Adha said...

happy birthday irfan! alololo.. jgnla sedih. sekurang2nya ezrie masih ada di malaysia :)

-oP_ida- said...

selamat hari lahir irfan..kejapjaa dh 3taun...

moga jadik anak yg membangga mama n papa keh...

pasni SOFIA plakkk turn 3years old....kejappnyaa depa dh besaq..

kalau xdak sapa nak potong kek, ha panggei acik nida p.....suree sampai..eheheh

Fida said...

Happy Birthday Irfan!

Jom Irfan kita potong kek virtual yer...hehe...

Mama Irfan xmo sedey2...ajaklar papa irfan celebrate sabtu ni..

Nur Irfan Juezrie said...

Shu ~ thanks acu.. hehe.. kek oreo tu hanyalah gambar hiasan semata2.. huhu..

Kyra ~ heheh.. thanks auntie khai.. aminn..

amer ~ hehe.. tq so much amer.. aminnn

kak ADha ~ hii.. tq akak.. hehe.. msih di malaysia..syukur alhamdulillah.. klu luar malaysia, harus daku ikut.. hahah.. pun syukur alhamdulillah..

Nur Irfan Juezrie said...

Nida ~ hehe.. tq so much.. tula kejap je dh 3 yrs.. pejam celik pejam celik.. heheh.. heheh mai umah mlm ni klu 9.. kita ptg kek.. hehehe


kak Fidz ~ tq kak fidz.. berita baik, papa irfan mybe boleh balik mlm ni.. so ptg kek bertiga la.. hehe.. mmg nk celebrate pun kak fidz, insyaAllah khamis cheq berlepas ke langkawi.. hihi..

Ina Khairina said...

hepi besday irfan hensem....semoga jadi ank soleh yg membanggakan mama n papa....irfan dah 3thn,blh minta adik dah kat mama tu...hehe

Nur Irfan Juezrie said...

kak Ina Khairina ~ thanks so much.. insyaAllah.. amin... adik?? tunggguu.. tgh cuba..