Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 25, 2012

Irfan's 3rd B'Day Vacation .. PULAU LANGKAWI.. (Day 2 - Jalan2 Pantai)

Salam sume.. tibalah entry Cuti2 Langkawi di hari ke2.. rasanya dh berminggu2 aku balik dari Langkawi.. baru nk cite hari ke2.. bila cite dh basi, smgt nk menulis pun kian padam.. huhu.. tp aku gagahkan jugak la.. cite yg dh mula tetap kena abis..

Bangun je pagi.. kami hanya breakfast roti dgn tuna.. ha.. cite pasal roti.. baru aku tau roti gardenia tak masuk langkawi.. hehe.. roti lain ada la.. so.. aku beli roti Massimo.. dh setel makan roti n bancuh air 3 in 1 yg hotel sediakan, kami pun terus menjalankan aktiviti pagi kami. yela.. nk check out awal mcm rugi lak.. better check out je kul 12.  sah2 boleh lg lepak2 kt pantai cenang n kt chalet tu kan? So, kami pun teruskan misi kami.. jalan2 kt pantai lagi.. kami repeat aktiviti senja di hari pertama kami.. apa2 pun tempat sama tp situasi n keadaan cuaca adalah berbeza.. 

So, jom layan pics..

otw nk ke pantai..
sampai pantai, haruslah fotogedix.. time ni irfan ngam2 baru bgn tido.. tgk la muka org baru bgn tido.. mandi pun belum.. irfan jela.. aku dh mandi dh..
2 wajah kesayangan hamba
happy je irfan.. apa la yg dia ketawakan tu??
serius plak kali ni..


mereka lagi??
me & irfan..













balik terus kena mandi.. upss.. 18sx di situ..
view di waktu pagi..
another bilik dpn chalet aku..
yg mcm bangunan asrama tu pun bilik hotel jugak





So, dh abis jalan kt pantai, kami balik bilik utk mandikan si kecik tu plak.. then, masih ada masa, kami just round2 di bahagian hadapan hotel lak.. nk balas dendam xdpt jalan dpn hotel waktu malam, so siang pun jadi la.. huhu.. So, next entry jela ye aku smbung.. hihi..

~chow~

2 comments:

-cinta soFiaSafiya- said...

irfan n papa nampak biruu di situ..

bestnyaa jue, lepak area tuh ^_^

Nur Irfan Juezrie said...

nida.. biru xdirancang.. hehe.. mmg best.. pg2 kena angin laut.. syokkk