Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 11, 2012

Cutting Cake Session for Irfan'S 3rd Birthday

Assalamulaikum semua.. 

wah.. nak cari mood nk start menulis tu bukan main susah.. ni pun cekalkan hati jugak.. kalau tak start dgn cite sesi potong kek masa birthday irfan hari tu, camne aku nk start cite pasal vacation aku ke Langkawi sempena Birthday Irfan yang ke3.. tahun ni no more hadiah utk irfan.. aku dh tak tau nk beli apa dah.. mostly apa yg dia suka, tak payah tunggu besday.. mmg terpaksa kena beli.. kalau tak beli, meraung kat kedai tu.. heheh.. 

just straight to the point, Birthday irfan yg ke3 jatuh pada 3 April 2012.. di mana jatuh pada hari keje iaitu hari Selasa.. Spt tahun lepas, kt umah kita buat sesi potong kek je.. just nk ada moment tu je.. kek tu takde la nk makan sgt.. even hari2 biasa, bukan la slu pun makan kek.. bila tingin sgt baru beli kek.. so, y not every year setahun sekali beli kek utk meraikan birthday boy tu kan? heheh.. So kali ni aku just beli kek di Kings Confectionery je.. kek tiramisu.. plan asal nak beli Baskin Robbins tapi memandangkan time tu tak tentu lagi papa irfan dapat balik ke tidak rasa mcm tak best lak klu tak cukup korum beli kek mahal2.. huhu.. So decided beli tiramisu je.. tp sedap tau u alls... kami sefamily makan xsmpai half of the cake je.. another half aku bawak ke ofis keesokannya.. dapat la merasa sorang sikit..

So, malam 3/4 tu, nasib baik papa irfan dapat balik dari keje.. kalau ikutkan dia ada keje.. nasib baik sgt2 papa irfan dah setel keje malam tu.. tu pun ngam2 kul 9 lebih baru smpai umah.. so, malam tu, kul 10 cmtu baru kami potong kek.. irfan, spt biasa la.. suka sgttt potong kek.. bukan suka bab potong kek tapi tiup lilin pada kek tu.. berkali2 dh padam mintak hidupkan balik api pada lilin tu n berulang2 kali dia nk tiup smpai la lilin tu dh pendek.. heheh.. mcm2 la irfan nih..

So, tak mau celoteh panjang.. jom tgk pics..

Tiramisu for irfan'S 3rd Birthday..



Lengkap dgn 3 batang lilin for 3 years..


Ready to blow the candles
senyum.. suka!
lagi suka!!
nyalaan buat kali ke2..
ready untuk tiupan ke2
tepuk tangan..
 

senyuman from birthday boy..

irfan dah besar.. dah 3 tahun.. be a gud boy yeah!! jgn meragam sangat2.. mama tak larat nk layan ragam irfan.. sket2 boleh la.. hehehe.. semoga membesar menjadi anak yg soleh, taat kepada Allah & ibu bapa, bijak pantai, petah bertutur kata.. aminnn...

2 comments:

-oP_ida- said...

alalalalalalala......befday bOy teruja,....comeIilaa anak mama nih..

jue, segaklaa irfan pakai Pyjamas...
nampakkk cutee sangat,,,

irfan,, aciknida nak jugakkk KEK tuh...

Nur Irfan Juezrie said...

heheh.. thanks nida.. tula.. ju mmg suka tgk irfan pakai pyjama.. npk cute ja.. hihi..