Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, April 13, 2012

Irfan'S 3rd B'day Vacation.. PULAU LANGKAWI.. (Day 1 - Underwater World, Langkawi)

PART 2

masih lagi di Underwater World, Langkawi.. kali ni dlm entry ni, takde muka manusia dh.. haha.. yg ada hanya haiwan yg bermacam2 jenis.. eee.. naik geram aku tgk sume jenis ikan, haiwan dengan mata sendiri.. esp tgk penguin yg ada rambut mcm dlm cite surf up tu... mmg comey sgt2..rasa nak pegang je..

jom la layan pics.. ada yg gelap tu maknanya tak leh guna flash.. fhm2 jela lighting dlm tu camne.. ada tempat gelap ada tempat yg cerah..


Burung bangau
ikan ni sgt comey.. geram je tgk.. air yg jernih..ikan2 tu plak berenang2 dgn bebas..
zoom in bangau
iguana..
itik..species apa aku xsure.. huhu
itik ke burung ek?? huhu..
alamak!! en hubby snap.. burung kot.. en ezrie tlg amba..
ni kalau tak tau masuk tadika balik.. ye! tahu.. ! ikan.. tp ikan apa tak sure..
erk!.. (mls betul nk google..)
burung.. burung.. burungg... xsure nama.. yg pasti burung la.. xkan itik kot..
ha.. ni aku tau!! parrot...
penguin..
penguin berenang..
penguin ni la yg aku kata comey td.. rasa nk tangkap sekor.. (mcm la boleh)
alalalala.. goyang2 kepala lak.. geram tgk rambut tepi tu..

posing secara berjemaah
ikan yg byk..
ikan jugak.. but xsure nama dia.. jack kot..
pun sama ..
kategori siput..
kuda laut..
kuda laut jugak.. tak silap dragon sea horse
kuda laut jugak.. tp ada nama lain yg aku tak ingat utk tunjukkan perutnya yg bunting besar
ikan apa ek??

 ha.. cmtu la lebih kurang pics yg en hubby snap.. dia je la tukang ambik gambar.. aku tukang gedix.. heheh.. 

So, nk tau apa kami buat lepas balik dari UWW.. jomss!! jumpa next entry k!

3 comments:

-oP_ida- said...

sumee MAKHLUK ALLAH ni chomeelll...nida suka hat kaler oren tuh...JUE bwak balik dak kat nida ^_^

Nur Irfan Juezrie said...

anida ~ ha'a.. betul..sume makhluk Allah comel.. sebaik2 kejadian.. huhu..tak bawak balik la nida.. tkt mati tgh jalan.. hihi

Mak Izz said...

suka semua ikan! cantik2 dan colourful. jrg tgk ikan comel2 camnih. hanya di UWW langkawi! subhanallah..