Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, December 4, 2010

Trip to Langkawi 28-30 Oct 2010 - Day 2

hai.. jumpa kita lg dalam entry ke-2 cite trip ke langkawi yg telah pun hampir sebulan lebih berlaku..heheh.. apa boleh buat.. SGT rajin nk update blog.. so ni lah jadinya..

So, cite hari ke2, takde la apa2 yg menarik sgt.. aku just abiskan masa kt hotel je.. coz jadual en hubby full dgn class..

lps lunch bawak irfan ke kids corner.. teruja giler irfan main kt situ.. mmg best!! sng lepaskan irfan kt situ.. biarkan dia bermain sepuas2 hati dia..

Kid's corner

pemandangan dari kid's corner, npk pool

opening hours..

ada sudut mewarna..

ada 2 biji khemah.. ada irfan jugak di situ..

khemah yg siap dgn bantal n selimut..

beberapa buah meja lengkap berkerusi..

ruangan menonton.. of kos cite yg ditayangkan ialah upin & ipin

irfan yg sedang leka bermain..

turun dari kerusi... baik2 ye syg!

tak tau nk main apa.. byk sgt toys yg ada..

sibuk main button on off tv..

meja idaman mama irfan...

abis main kt kid's corner, balik blik rest2.. kasi irfan tido secukupnya.. en hubby seperti biasa dgn classnya la.. then ptg ada aktiviti lg.. harus wajib aktiviti ni.. apa lg klu tak swimming!!! irfan's fav!!

erm.. siap nk menyelam.. advance sungguh irfan ni..

try2 dulu ok!!

dah naik sengih dh...

tak nak dipegang tgn..

papa irfan pun apa lg.. terus tanggal baju

irfan yg sgt eksaited

takut2 berani

sekali sekala jenguk ke adult pool lak.. eee..best!!!

aktiviti malam pulak ialah BBQ dinner di ballroom (tak ingat ballroom dia nama apa)..

irfan n papa..

kami dan kami..

kami yg lengkap...

serius je mkn tembikai

happy sket.. abis baju dgn air tembikai..

tgk apa ntah

senyum sket..

aikk..!! bergegar la pulak!

bulatnya mata irfan..

tamat day 2.. wait for the last entry 4 this trip..

2 comments:

$uNmeloN said...

nak pi juga ke langkawi... ntah bila bleh sampai :)

Nur Irfan Juezrie said...

heheh.. takpe plan pelan2.. mesti dpt p 1 hari nti..