Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 5, 2012

Pembuka Bicara - Muscle Pain

Assalamualaikum.. 

Ermmm (mengeluh panjang)... baru lepas view blog kawan2 tersayang Nida, Shu & Titin.. rajinnya dorang update blog.. terus rasa "x leh jadi nih".. aku pun kena rajin update blog jugak.. i have to active back in blogging mcm suatu masa dulu.. aku xpasti apa punca masalah aku skg ni, lemau giler nk update blog.. 

So, utk langkah pertama, just to update about myself.. baru balik dari mc yesterday.. aku sakit muscle belakang akibat batuk yg melampau (gatai kerongkong weh!!).. alkisahnya, pagi ahad tu around 11++ a.m, dengan tindakan refleks yg spontan aku batuk sambil tunduk.. mebi time tu postur badan aku xbetul, so dia tarik urat pinggang.. 

mak aiiii!!! tiada kata yg keluar dari mulut aku, hanyalah air mata yg keluar dari mata aku.. serius sakit dari sakit nk bersalin.. mana xnya, sakit bersalin aku xngis pun.. leh je thn sakit tnpa mengeluarkan air mata.. sakit ni nk gerak sket pun sakit.. camne xngis.. adoiiii

irfan lak, time tu dok gelak kt aku.. dia ingat aku main2 kot.. nehi nak!! mama xmain2.. ni betul2 cooobaaannn!! haha.. last2 my hubby told him mama sakit, mama nangis.. baru la he said "mama, xmau ngis, xmau ngis" sambil lap air mata aku dgn blanket busuk dia.. hihi.. so touching!!

& another fav sentence yg kuar dari mulut irfan kalau bab sakit ni ialah "erm.. mama cakitt... cian dieee". ha! aku yg sakit ni mmg boleh gelak la dgr.. wakakkaka!!


sekadar gambar hiasan..


So, hari ni i feel getting better & aku pun dah kembali bekerja walaupun still ada sisa2 baki2 sakit tu.. esp time utk duduk n bangun.. ok! doakan aku cpt sembuh ye kawan2.. daaaa

4 comments:

-cinta soFiaSafiya- said...

masok angin kot tuh jue........ sapu minyak panas banyak-banyak...

in sha allah shud baik baik aja....


missss u so much jugak..wow mak mentua nak maiii..best tuh

Nur Irfan Juezrie said...

thanks Nida.. huggssss

Mak Izz said...

get well soon. remember my tips!

Nur Irfan Juezrie said...

insyaAllah.. thanks kak .. i'm getting better now..