Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 5, 2012

Holiday Medan 22-25 Jun 2012


Salam sume,

Terpanggilnya aku untuk menulis entry ni adalah sebab aku ternampak perkataan ini.. "DANAU TOBA INTERNATIONAL COTTAGE".. langsung aku teringatkan pengalaman holiday aku ke Medan pada 22-25 Jun yang lepas yang sgt superrrbb bestttt which aku jugak stay kat DANAU TOBA INTERNATIONAL COTTAGE, PARAPAT untuk 1st night kt sana.

ihsan dari google image..

yes!!! betul!! dh hampir 6 bulan... & yes! aku mmg xstory lagi dlm blog ni.. ish! malas betoi la.. tp camne pun kena story gak.. aku xnak sume catatan hidup aku, pengalaman hidup aku terkubur je tanpa ditulis dlm diari alam maya aku ni.. 

ok! xmau celoteh lagi.. aku tgh pasang azam n kuatkan semangat untuk kembali giat menulis.. so, sebagai permulaan, aku nk story cite holiday aku yg dh hampir basi ni.. harap korang2 sudi la membacanya ye!

So, seperti biasa aku purchased flight ticket secara online pada bulan september 2011.  orang lain pulun utk dapatkan tiket  murah, aku pun tak ketinggalan jugak.. memandangkan passport aku, hubby & irfan yg belum tamat tempoh so aku pun gatai2 la utk booked ke destinasi yg paling dekat iaitu MEDAN, INDONESIA.. harga yg aku dapat utk kami 3 beranak ialah RM345 exclude baggage. selalunya baggage aku akan purchase masa dekat2 dgn tarikh travel.. so, xdela kena byr banyak at 1 time.. 

So, ni baru mukadimahnyerrr.. nak tau full entry n aku rasa of coz la entry ni adalah entri berantai, korang kena la stay tune ok!! see u @ next entry yeahhh!!

5 comments:

Siti Shuhadah said...

cepat cite jue..x sabar nak tgk pic yg cantik2..

Nur Irfan Juezrie said...

Shu : hahah.. xsabar? sabar k.. shu bg la ju smgt supaya mood ju berblogin bukan hangat2 taik ayam buat masa ni.. hahhaa..

Mak Izz said...

welcome back! yay... akhirnya vacation to danau toba akan bermula. tarik napassssss.. lepasssss.. tulis sikit2, lama2 jd bukit.

x sabarrrrrrrr...

-cinta soFiaSafiya- said...

MEH NAK seruuuuuuuuuuu.....

FUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH,,, jue kaih hapdate...citer medan.... hehehhe xsabaq gak ni

Nur Irfan Juezrie said...

mak izz : hahaha.. tarik nps pjg2.. pstu lepas tunggu lama ntah p mana.. hopefully smgt ni terus bercambah dari biji benih menjadi pokok yg subur.. hahaha..

anida : thanks for the seruuuuuuuu.....
fuhhhh jugak!! aminnn.... sabar k kawan2.. semangat kawan2 ni buat smgt ju lagi betambah kuat..

hugggsss .. lot of luv..