Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 13, 2009

Irfan Happy!!!!

Ekceli aku pun tak tau nk cite apa dalam entry kali ni.. tp bila tgk gambar2 irfan yg hepy semacam je.. ingat nk upload je gambar2 dia yg hepy tu.. so, lyan jela ek!! gambar ni diambik oleh paksu irfan.. aku pun tak tau time mana adik aku tu dok berphoto shoot dgn irfan.. tp kejadian ini berlaku di umah my parents last weekend..

Tak hepy lg..

Hepy sket jer

hepy jugak ni. ala2 candid artis lak aku tgk si irfan ni..

senyuman macho irfan

terus hepyyy!!!

Hepyy lagi sampai terpejam mata!!!! hihihihi (ntah apa yg buat dia geli hati)

N jom layan 2 video yg aku ambik.. (sila abaikan kawasan persekitaran)

video


video

3 comments:

mamaelly said...

ngeeeeeeeeeeeee...tomeynye baby...eeeee geram

Nur Irfan Juezrie said...

hihi.. harap2 elly selamat ye utk 2nd pregnancy ni..

NeenaAnuar said...

alaalalalala.. comeyyy nyerrr baby irfan!