Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 24, 2009

Akhirnya


Salam..

Akhirnya.. dapat jugak aku ada blog sendiri..heheh.. thank u kak adha atas tunjuk ajar n sokongan moral akak.. Sesungguhnya kalau aku tak tgk akak punya blog, mmg smpai skg pun aku tak reti nk berblog n explore pasal blog ni..

Dlm post aku yg pertama kali ni, just utk sume kawan2 yg sudi melayari blog aku, aku attachkan pics permata hati aku iaitu my great son.. NUR IRFAN HAKIM...

2 comments:

............ said...

salam.. ermm comel baby jue..macam mak dia gak..mesti best dah ada baby kan..;)..cantik blog...
kak pun ada create blog gak..http://pearlvsdiamond.blogspot.com/
..

Nur Irfan Juezrie said...

wslm.. ala.. kak arni pun dah tak lama nk ada bby la tu..