Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, June 25, 2009

25 Jun 2009

Tarikh keramat apakah ini?
tapi rasanya mesti sume org tau kan? n sume org tunggu2 tarikh tu.. apa lagi.. tarikh gaji la utk sume kakitgn yg berkhidmat dgn kerajaan..

hehe.. bestnya gaji.. huhu.. tapi sblm tu pepagi camni kena la setel2 apa yg patut.. bil2 n hutang piutang.. plg tension nk byr hutang belajar la.. PTPTN... bukan apa.. rasa byr byk tapi balance still dok byk lagi.. disebabkan cas pentadbiran yg tinggi tu la..

ok.. aku bercadang ptg ni nk g shopping barang2 irfan.. sbb next week nk g family day asben aku punya ofis kat cameron highland.. kena la beli baju sejuk utk irfan.. nti terketar2 baby irfan.. mama dia sejuk takpe.. badan kebal.. hehehe.. dah byk hari aku psg niat nk g sunshine.. tapi al maklumlah dana kewangan tak brp memuaskan utk aku shopping.. tp insyaAllah ptg ni aku akn melunaskan niat aku tu.. aku pun tlh discuss dgn ezrie.. nsb baik la dia on je.. sbbnya weekend ni dia kena keje.. so, tak leh nk shopping this weekend.. lgpun aku nk balik kg.. yuhuuu.. irfan nk jumpa mak ton n tok wan.. mak tok n tok wan sgt rindukan irfan smpai call pun nk ckp dgn irfan (mcm la irfan pndai ckp phone). heheh.. ckp bahasa dia tu reti la..

ok.. harap2 u alls sume njoy dgn gaji2 u alls.. tapi ingat.. jgn joli smpai tak cukup ke hujung bulan.. mana nk korek?? lu fikir la sendiri.. hehehe..

Chowww!!!!

3 comments:

$uNmeloN said...

a'a betui jue... joli jgn sampai tak cukup hujung bulan hehehehehe.... :D

Mak Izz said...

wow bestnya shopping. nt jgn lupa amik gmbr irfan kt cameron dgn baju sejuk tau!

Nur Irfan Juezrie said...

ok.. insyaAllah kak..
rasanya dia suka cameron highland sbb dia kan suka tmpt berhawa dingin.. jgn smpai all the way tido sudah...heheh