Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, May 20, 2011

Ziarah FIL & Jalan2 Terengganu

Niat di hati nak story morry cite panas from the hot oven.. tp tula.. gambar2 yg belum abis ditransfer lg dalam bentuk JPEG.. ada a few en hubby ambik dalam bentul raw untuk editing (tak sure spelling).. so, tak boleh nk upload.. so ni keje en hubby la.. tunggu dia pulak sepasai.. huhu.. takpa2.. cite2 basi pun byk lg tak story ni.. so, tunggu je cite2 Cuti2 Terengganu kitee...!!



nantikan ye!!


(btw, hari ni tak bawak external hard disk.. tertinggal dalam keta.. sume pics dlm tu.. so.. hari jumaat yg mulia ini.. duduk termenung jela.. huhu)

4 comments:

Mak Izz said...

indahnya masjid kristal. harap2 ramai la yg mengimarahkan masjid tu. jgn cantik saje tapi KOSONG.

Nur Irfan Juezrie said...

erm.. mmg indah akak.. teruja kagum berdiri depan masjid yg begitu indah.. masa time ju p ada la org masuk solat.. tp tula.. dgr kata masjid tu bukan utk solat berjemaah tiap2 waktu n solat jumaat.. betul ke?

EZAN IDMA said...

salam sis

Untuk makluman , hadiah penyertaan akan diberikan kepada semua peserta Nama Baby contest dan akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar sekali lagi alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my

maaf lambt :)thanks :)

Nur Irfan Juezrie said...

thanks so much!!