Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, May 20, 2011

Sunday with Zetty & Nida & Anies

Salam sume.. jari jemari ini masih tak jemu menaip.. heheh.. masih lagi entry cite basi aku.. kejadian yg aku akan cite ini berlaku pada 24 April 2011.. asalnya nida ajak jumpa zetty awal2 pagi ahad tu kt nibong tebal.. zetty ni ke penang ats urusan abg dia nk beli keta.. so tu sebab nk jumpa kt nibong tebal tempat zetty nk tgk keta..

dah siap pagi2 buta dlm kul 10 kami kuar dari rumah.. otw tu nida call.. nida gitau jgn naik bridge lagi.. sbb zetty nak ke belah pulau sebab Zetty nk ziarah bapak sedara dia yg accident di Adventist Hospital.. sebelum ke hospital, sementara nk tunggu nida sampai belah pulau, aku g tesco dulu breakfast sementara jugak tunggu arahan yg sterusnya.. hihi..

sambil2 breakfast.. irfan apa lg.. mesti la jelajah abis playland & sume kereta2 mainan kt situ..

setibanya Puan Anida di tesco, kami pun gerak ke Adventist Hospital ..

so hari tu kami gathering kat hospital je.. takpela.. asalkan boleh jumpa kn? kt mana tu bukan la jadi masalah.. Oh ya! masa jumpa Zetty, kami jumpa sorang lagi kawan baru.. namanya Anies.. rupa2nya.. Anies ni sekampung dengan Shud.. hihi.. kecik dunia kan??

jom la layan pics kami..

camni lah kalau berjumpa.. sembang tak hengat dunia..

para2 suami mencandid para2 isteri bersembang.. ha.. yg pakai tshirt hitam merah tu la Anies


jom tgk pulak pics irfan ukur wad..


jom tgk pics prince Irfan & princess Sofea pulak!

hai..irfan.. ngorat nampak!

sofea jual mahal

aik! baik balik..

irfan nak ngorat anak dara orang pun tanggal la pacifier tu dulu.. ish2!

abis sesi dalam hospital, sesi2 di luar hospital pulak..layannnn!!

kami di luar hospital..sementara tgh tunggu Zetty ambik some her wedding goodies utk kami..

sesi photogedix bersambung di parking pulak.. layan lagi!!

kami berempat.. from left-Anies, Zetty, Me & Nida

turn sang2 jejaka pulak.. from left-Mr OP, Mr. Ezrie, Mr Sharoo & tunang Anies (sorry tak tau nama)

selepas itu kami ke mana?? jam dh menunjukkan waktu perut berkeroncong.. so, aku & nida menuju ke destinasi sterusnya.. ke mana?? next entry please..

4 comments:

Shu Shinju said...

a'aa..sekampung ngan anies...hehehe... zetty yg jauh kenal dulu ngan anies...hahaha..

Nur Irfan Juezrie said...

tula shud.. alam maya ni tiada border.. hihi.. tak sangka..dunia ni kecik..

mrs chenta said...

best sgt jumpa kakak2 saya nih... lain kali kita buat gathering pi jalan mane2 lagi ek!! tapi kena tunggu shu kawen la... sbb baru syok dok sebilik ahahahahhaha

Nur Irfan Juezrie said...

ha'a. best giler.. tula.. kena tunggu shu kawin.. hehe.. baru tiada jurang antara mereka kan?