Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 28, 2010

Berkejaran di Pantai Batu Burok

Jom smbung entry lps.. masih di hari raya ke-4.

spt tajuk entry ni, kami telah bercanda di pantai Batu Burok.. kebetulan Pantai Batu Burok ni terletak kt belakang Hospital Tuanku Sultanah Nur Zahirah.. so, ambik kesempatan singgah jap.. time tu sedang2 elok je utk ke tepi pantai.. coz dh nk senja.. dlm kul 6 lebih gitu la..

kt entry ni, biar gambar yg bercerita k!!
jom!! layannnzzzz..

org ramai lepaking di pantai Batu Burok

bermain layang2..

1st sekali, mesti la ada gambar ramai2 dulu.. tak ramai sgt la.. coz adik en hubby (baju hitam) & cousin en hubby (baju merah)

let's go the beach

nur irfan hakim

irfan dh tak sabar dh..

irfan dgn muka happy.. dia suka sgt apa je tmpat yg ada air.. tak kira laut, sungai, kolam..

pose sket..

nk tgk drama tak??
jom...

aku cuba lepaskan irfan sendiri

makin laju & jauh dia berlari. aku pun start dengan gaya atlit pencen

lg aku kejar, lagi laju dia lari

"huh!! irfan.. penat mama kejar irfan ni.. "

"dh2!! tgk je laut tau"

namun... dia tidak peduli..klu boleh nk masuk dlm air..

"tak boleh la syg"

jenuh aku bersilat dgn budak irfan ni tau.

"papa, pls take over!!"

irfan gigit jari je tak dpt masuk dlm air dengan muka kesedihan .. huhuhu..

tgk tak kt en hubby pgg apa?? botol air mineral.. tu sbb nk basuh tgn irfan la.. abis dia pegang pasir laut ..

kami di Pantai Batu Burok

dh.. jom balik..

ha..tu jela kisah bercanda di pasiran pantai.. kami terus pulang ke rumah lps tu..
So, cite raya hampir tamat ya!! erm.. nk tamatkan di entry ni atau next entry ek??.. jap ek nk fikir.... <@#$%^&&*%$@^&*&*>

ok.. dh fkir dh.. aku tamatkan entry cite raya 2010 kt next entry la .. so, wait for the closing entry for this hari raya..

4 comments:

$uNmeloN said...

Jue.. bawa ja Irfan mandi kat batu ferringhi :D

Nur Irfan Juezrie said...

heheh.. amer.. jom bila2 gathering.. tak syok la irfan mandi sorang2 je.. ramai2 lg syok..

NeenaAnuar said...

hehehe.. cute nyer irfan! dah leh leh dilepaskan sendiri.. al maklum laa org dah dpt kaki kannn.. :D

Nur Irfan Juezrie said...

heheh.. tu la akak.. dpt kaki gitu la.. takde hirau org lainnya.. hehehe