Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, August 17, 2009

Kisah Irfan Mandi Swimming Pool

Rasa agak lama aku tak update blog ni.. Erm.. korang ingat tak lagi entry yg lepas di mana aku hanya upload gambar kotak swimming pool irfan yg aku beli kat Giant hari tu.. Hari ni setelah aku berjanji dengan kak adha utk tunjukkan kat dia rupa swimming pool tu, aku akan attachkan beberapa pics irfan mandi dalam swimming pool.. Boleh jugak kalau kak adha nk beli 1 utk Izz. Jgn risau akak, swimming pool ni kecik sgt.. muat bilik mandi umah akak tuh...heheh.. Kpd kawan2 yg menyaksikan gambar2 di bawah gambar2 ni agak 18SX sket yerk.. N tlg abaikan gambar2 benda2 yg tak senang dilihat di dalam bilik mandi aku yg tak seberapa... hehehe

Inilah rupa bentuk pool irfan setelah dimasukkan air di dalamnya..

Irfan suka tu smbil kepam mulut dia.. hehe

Irfan tgk mickey mouse ke irfan..

Wah.. sonoknya dier....

Jgn main2.. sempat pose dalam air gitu.. Ala2 manja anak aku ni. hehe..

Kurusnya gambar.. sengaja aku edit kecikkan gambar utk menutup bilik mandi umah aku..hehehe

tgk apa tu irfan.. cari ikan ke?

Muka takut je irfan..

Klu korang perhati betul2, kat atas hidung irfan mcm ada luka kan? tu mmg betul2 luka akibat keganasan irfan menggaru..

Aku pun nk attachkan jugak beberapa gambar irfan masa dia tido dalam buai.. kalau boleh nk meniarap jugak dalam buai pun.. aku jenuh nk soh dia tido betul2..

Jauh sket..

Dekat sket.. n nk tau apa habitnya.. dia nk tido mesti nk pegang benda.. contohnya kain or apa2 yg boleh dipegangnya..


Kelasakan irfan tido. siap kena sendal bantal kat bawah tu..


Di sini jugak aku ada attachkan dua video utk tontonan umum kpd anda di luar sana..

Irfan mandi swimming pool

video

Irfan main kling2

video

8 comments:

Mak Izz said...

Nak komen panjang2 nih.

pool irfan - alahai kiutnye pool irfan. gmbr mickey mouse lg! plup plap plup plap main air ye. pool irfan ni belum blh lg panggil swimming pool sbb irfan belum pandai swimming tapi leh panggil 'landing pool' irfan. irfan landing, baekkk punya! ahaks! *muka selamba

tdo lasak - amboi... buasnya tdo kt tilam ye. sampai terkeluar2 dr tilam. dh bsr sket esok jgn buas2 sgt tau, nanti terjatuh katil (tdo atas katil lagi ka?) buas tdo takpa, jgn buas kt luaq. irfan besar jd budan baik no...

tdo buai - hikhik, tdo mesti nk pegang something ye. macam2la pe'el bdk2 ni. izz kalo tdo mesti nk cover muka. kalo xde kain napkin dia, cover pakai tangan pn jadila. so cute... (like father like son)

main toy kling2 - ahaks, video irfan main toy kling2 dia ni mmg buat akak ketawa terbahak2. ganaznye main irfan oi... tak sakit ke toy tu kena muka irfan? ekekek... tunggula irfan dh blh merangkak esok, hero ni! hehe...

*seronok kan wt aktiviti dgn anak. moga anak2 kita membesar dengan sihat dan kuat (rujuk iklan milo dolu2) hehe..

nAnA said...

seronok tgk aksi irfan..kemain lg die..kak adha nnt pun leh blikan izz "landing pool" gak..ahakss!!

Nur Irfan Juezrie said...

wah2.. panjangnya coment.. anyway tq bangat.. tula.. mcm2 pael budak ni.. eh..izz pun tido kena tutup muka jugak ke, irfan pun sometimes cmtu gak.. bantal busuk dia yg colour turqoise tu (betul ke ejaan tu) hehe.. dia mesti letak atas muka dia baru leh tido.. n sometimes jugak..wlupun dah spare sapu tgn kecik utk dia pegang tp dia tak pegang gak.. dia letak la tangan atas muka or dahi.. mmg mcm org dewasa betullah dia tido.. heheh.. mcm2 karenah anak2 ni kan..

Erm.. bukan akak je gelak tgk video tu, ju pun gelak besar bukan apa.. masa video diambik.. kira just tak npk sgt apa yg berlaku.. bila tgk video, baru npk n it's so funny..

Bab swimming pool dia lak, cmtu la citenya.. mmg cute sgt tgk dia mandi dalam tu, dia plak suka air.. kadang2 bila nk mandikan dia.. ju akan tuang air dari cebok.. dia pun sibuk2 nk pegang air tu.. ee.. buat melambatkan proses mandikan dia jer tau.. heheh.. ape2 pun sgt enjoy membesarkan anak dengan cabaran2 n dugaan2 yg ada..

Ape2 pun, smg NUR IRFAN HAKIM membesar n menjadi org yang baik n membanggakan ibu bapa.

Nur Irfan Juezrie said...

heheh.. sonok tgk aksi anak org ye nana.. bila tgk aksi anak sendiri best tau.. ju doakan nana cpt kawin n cpt ada anak.. then leh la rasai pengalaman ju n kak adha..

dieya said...

tomeynye ler anak jue ni...suke tgok gelagat dia..somei....geram...bile nk tawen ni..huhu...

Nur Irfan Juezrie said...

heheh.. nad.. cpt2 la kawin..best oo.. ada anak.. wlupun penat layan karenah dia.. tp sgt interesting tau..

abang Jay said...

kolam cap ayam saja

Nur Irfan Juezrie said...

cap ayam pn cap ayamlah, janji hepi!!!!!!