Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, October 13, 2011

Kurang Seminggu Lagi..

Apa yg kurang? apa yg lebih...?? fuh! agak serabut sekarang.. serabut keje yg perlukan di setel.. balik kepada tajuk.. kurang seminggu je lagi aku kena pindah ke bilik baru but dlm ofis yg sama.. Rentetan dari entry NI.. ex-PA Dekan, Arwah Kak Kalsom telah kembali ke rahmatullah pada 25 Julai 2011 yg lalu.. So, dalam masa ketiadaan arwah, aku la yg ganti tempat arwah.. smpai la sekarang.. n secara rasmi start from 15/10/2011 aku akan berkhidmat sepenuhnya utk Dekan. So, bila dh dapat pengganti tempat aku skg (serve Timb Dekan).. So, aku kena la move to bilik PA dekan..

minggu ni agak bz.. dgn bos aku (Dekan) pergi haji.. n bos skg jadi pemangku Dekan.. mcm2 nk kena setel..keje2 tertunggak sblm di pas ke org baru.. n also keje tetunggak aku utk Dekan..

Selamat Tinggal my partition..



lepas ni mesti rindu tmpt ni.. huhu.. rindu2 pun boleh tgk jela.. tak leh dh nk duduk2 lepak2.. partition skg mengamalkan pejabat terbuka sebab aku serve utk 3 Timb Dekan.. tp ofis baru nanti berkonsepkan bilik la coz berkhidmat utk 1 bos iaitu Ketua Jabatan..

Nak tgk ofis baru?? nanti2 la aku reveal yeah! byk lagi benda yg perlu aku setel..

ok chow!

6 comments:

-oP_ida- said...

uih naik pangkatlaa nie...cayalah.......

Shu Shinju said...

kira naik pangkat la ni yer...waaaa..congrats jue...:)

Nur Irfan Juezrie said...

nida & shu ~ no.. bukan naik pangkat.. coz post kt Dekan pun gred yg sama je.. cumanya kena serve org lain je.. tp ada la tambah elaun sket.. sbb serve gred yg lebih tinggi..

Mak Izz said...

hihi.. kebetulan kita pindah tempat baru sama2. hopefully dgn penghijrahan ke tmpt baru ni kita berdua akan bekerja dengan lebih tekun dan ikhlas insyaAllah...

*bekerja bukan kerana mengejar pangkat dan harta tetapi kerana mencari rezeki untuk membantu suami, niat lillahitaala!

ebob said...

wah!!...tahniah2...kre naik pngkt jgk le ju, sbb elaun dh xsme ngn ktorg2 yg jge bos biase ni..hikhikhik ;)

Nur Irfan Juezrie said...

mak izz ~ jom sama2 pindah.. hihi.. tula..hopefully lps ni.. dpt kerja tanpa tekanan yg teruk.. sbb fokus jga bos yg 1 je.. heheh

bob ~ hihi.. pangkat aku tak naik.. pangkat bos yg naik.. tu yg elaun serve tinggi sket.. jusa B je.. hhehe