Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 27, 2011

Al-Fatihah Untuk Arwah Kak Kalsom

Tinggalkan dulu cite trip PUtrajaya.. yg basi biarkan basi terus.. yg belum basi.. kita cite dulu sebelum menjadi basi.. hihi..

Entry ni khas aku dedikasikan buat arwah Kak Kalsom.. PA dekan di my school.. kami dua org je PA kt sini.. Al fatihah utk arwah.. semoga roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang2 yang beramal soleh.. arwah tinggalkan kami semua pada jam 1 pagi, 25 Julai 2011 kerana sakit kanser serviks di Hospital Pulau PInang setelah genap 2 minggu arwah admitted di GH.. sebelum admitted ada la dlm hampir sebulan dia mc.. & masa dia mc n admitted jugak la aku yg cover keje dia serve dekan & my boss timb Dekan..

Arwah seorang yg lemah lembut, baik hati, ringan tulang.. semuanya cukup lengkap.. pemergian beliau amat meninggalkan kesan yg sgt dlm pada kami semua.. arwah keje di my school lebih 30 tahun school aku.. sejak dia keje dia USM, arwah tak penah pindah ke mana2 jabatan.. just imagine.. nama Kak Kalsom n PPTI sgtlah sebati.. kini, tiada dia lagi di mata kami semua.. tiada lagi kami nampak ada perempuan yg berlari2 apabila telefon berdering.. yg tinggal hanya la kenangan kami bersama arwah.. untuk pengetahuan reader, arwah akan berpencen pada umur 55 tahun pada 22 Oktober ini..

Al fatihah utk arwah.. ketiadaan arwah jugak mengingatkan aku pada arwah adik aku yg jugak tinggalkan aku kerana KANSER.. (rindu adik aku)

gambar kenangan .. arwah yg pakai tudung warna hitam

time ni dh detect sakit.. tp masih dpt begelak ketawa..

rindu kenangan bersama arwah..

~al fatihah~

5 comments:

Mak Izz said...

pasti rinduuuuu!!! dahle ju berdua je PA kt ctu dgn arwah. mesti terbayang2 kan? tp Allah lebih sygkan kak som. x sangka, kanser juga jd pembunuh tp ajal maut di tangan Allah. sudah ditakdirkan. al-fatihah utk keluarga arwah, moga roh arwah ditempatkan di kalangan org2 yg beriman. AMIN...

Nur Irfan Juezrie said...

al-fatihah.. amin...

ebob said...

al-fatihah....

zoelalisa said...

al fatihah. kak kalsom sakit bpe lame ju?bile dpt tau?arwah baik orgnye...tak mcm PA senior lain.

Nur Irfan Juezrie said...

intan ~ dia dpt detect cancer stage 3 last year.. tak silap dlm bulan 4 last year.. this year ni baru2 ni je yg penyakit tu attack buat dia lemah, sakit sana sini.. then, masuk hosp dh stage 4.. 2 minggu warded.. dia meninggal.. betul, dia sgt baik.. tak mcm senior PA yg lain..