Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 4, 2011

Irfan Menang GA..

Salam sume.. sory la.. lama membisu.. bz dgn tugas2 harian di pejabat.. nak mencelah celoteh sket pun tak sempat.. bukan nak menulis tak sempat, BW pun tak sempat.. smpai bukak blog pun tidak.. klu bukak pun tak sign in.. cite raya pun belum abis story lagi.. padahal Syawal dah pun tinggalkan kita semua.. untuk warming up balik nk menulis, aku just nk share kemenangan aku dlm Giveaway=Dia dah 7 bulan.. anjuran Emma, my old friend masa kt poly.. Thanks dear, pilih aku sebagai pemenang.. erm.. unik ke senyuman Irfan tu emma? hihi.. apa2 pun rezeki, alhamdulillah.. bukan senang nk menang GA, contest...

nak tgk annoucment keputusannya, Click SINI

nak jadi cite, aku punya lama tak bukak blog.. smpaikan terlupa dh yg aku join contest tu.. nasib baik Mak Izz aka kak adha yg gitau aku yg aku menang.. erm.. so, apa lagi, mencanak cek blog.. hehehe.. teruk betul kan?

nk tgk apa yg bakal aku dapat??


walaupun aku pertaruhkan gambar irfan, tp hadiah tu bukan la utk irfan .. so, mama irfan je yg akan gunakan ye?? heheh..

3 comments:

Mak Izz said...

*gesek mata berulang kali*

mcm x percaya mama irfan update blog :) ngehngeh.. tahniah la menang hadiah. rezeki mama irfan :) hadiah lelama dulu dh dpt belom?

Nur Irfan Juezrie said...

gesek la mata wahai kak adha oiii.. ni pun dpn mata surat byk nk kena draft n jawap surat tau.. huhu..

btw, thanks.. thanks to irfan ats pics yg unik tu...

ebob said...

duk pkir handbag hanger 2 cmne...oo, mcm 2..hehehe