Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, April 23, 2011

inner tu saya punya!

erm.. bosan punya bosan.. (padahal ada keje).. BW kt blog, ada la sorang adik manis aku ni anjurkan contest.. so sebagai follower dia, aku kena tag dengan si manis Chenta Zetty ni utk join dia punya contest.. oleh kerana aku tak penah lg join contest2 yg dia penah anjurkan, so kali ni aku support dia dgn join this contest.. menang kalah tak kisah la.. asalkan meriahkan contest Zetty..

oh ya.. if tak ingat yg mana 1 Zetty yg cun ni.. leh refer kt link NI.. cite kami2 lepaking kat Holiday Inn masa Zetty turun penang utk bercuti..


1st tunjuk hadiah dulu.. kasi sokaaa!!!


tempat pertama : 5 helai inner cotton




kedua : 4 helai inner cotton


ketiga, empat dan kelima : 3 helai inner cotton setiap seorang


Menarik bukan???

jom tgk...


SYARAT PENYERTAAN.


1. Follow blog Zetty

2. buat 1 entry bertajuk "inner itu saya punya"

3. Wajib mengetag sekurang-kurangnya 2 orang kawan or lebih.. & make sure orang yg ditag itu tahu dirinya ditag..

4. xperlu sticky entry atau apa2 pada side bar.. nk letak pun boleh je..

5. letakkan sekeping gambar bertudung yang paling ayu.. xkisah pic ramai atau sorang.. if pic ramai kena tunjuk yg mana 1 muka korang..

6. Tarikh tutup 7 Mei 2011. hadiah akan dipos sebelum 11 Mei 2011

7. pada yg tak bertudung pun boleh join cuma kena la letak pic yg bertudung..

siap?? tinggalkan link kt komen entry contest ini..


tentulah saya yang bertudung itu..

ok.. mula minat mengumpul inner ni baru2 ni je.. tp suka pakai inner cotton awning.. sebab muka saya kan bulat mcm bola.. if ada awning npk la ala bujur2 sireh sket.. wlupun tak brp nk bujur. hihii.. & penah try inner cotton tnpa awning.. hasilnya... not bad.. if compared to inner BUKAN cotton.. saya ni mmg tak leh lgsung pki inner BUKAN cotton..sbb dia akan melekap ke muka saya yg bulat ni.. so, dah TERcuba inner cotton ni rasa selesa la pulak.. tp sy prefer la inner cotton awning.. nk tgk inner contton berawning, mcm pic saya kt atas tu.. see! npk muka sedikit bujur kan?? sikit jela.. hihii.. tp suka gak kumpul inner cotton ni.. skg tak byk lg colour yg saya ada.. kalau nk beli pun cari yg selai rm5 je.. kt sini tesco mostly jual selai rm5 la.. tmpat lain tu rm10 pun ada gak..

SAYA NK
TAG:

1. Mak Izz
2. Mama Adam
3. Ibu Aesya

kepada yg lain2 yg nak join contest ni.. jom la.. click SINI yeah!!

~gud luck~

3 comments:

-oP_ida- said...

goodluck mamaaa

Nur Irfan Juezrie said...

tq ibu...

Mak Izz said...

kena tag lagi? tp best gilak hadiahnyer!