Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, April 16, 2011

My Aino Rosak.. huhu

2 hari lepas, My Aino hp pemberian en hubby last year dh rosak.. tak sure nape rosak.. masa tu aku tgh mandi, en hubby tgh tido.. tinggal la en irfan sorang yg tgh main.. kuar je toilet.. irfan bg hp tu kt aku.. tgk2 dh off.. aku ingat biasa je.. aku on balik.. tp tak leh on smpai la hari ni.. huhu.. sadis.. hp tu aku guna as a second hp selepas aku dpt my BB pemberian en asben sempena our 3rd anniversary last year..

So, aku guna my maxis number kt my aino.. skg ni maxis aku tak on sbb My Aino rosak.. huhu.. nk repair la.. harap2 takde benda yg serius.. sbbnya aku syg sgt kt hp tu.. beli dgn harga 1200++.. hp tu camera dia ok.. 8megapixel.. then byk sgt video2 yg irfan suka tgk.. hp tu jugak la aku buat alat utk kasi irfan tido.. sblm tido irfan akan tgk video2 kt dlm tu & aku pasangkan bacaan yassin & zikir yg ada kt dlm hp tu.. dh 2 mlm aku x dgr lg bacaan yasin & zikir from that hp.. huhu.. harap2 tak mhl sgt la.. sbbnya if mahal2.. baik aku beli je new hp kn?? tp aku syg la hp tu.. huhu... sadis!!

rupa my Aino..
Thanks Mr Google..

4 comments:

-oP_ida- said...

alamak..irfan jampi apa kat HP tUH ERK.....xpa g repair dl....insya'alLah ok tuh

Nur Irfan Juezrie said...

huhu..tu pasal.. dia jampi apa ntah.. geram je tau.. huhu.. insyaAllah.. harap2 gitu la..

Mak Izz said...

la.. irfan wt pe smpi aino mama rosak ni? isk isk.. agaknye irfan nk mama ngaji & zikir live kut tiap2 mlm. apa lg mama irfan "ya Allah.. ya Allah.." sore tangkap leleh dah. kikiki...

Nur Irfan Juezrie said...

ha.. tula akak.. tp smlm baru g kedai..rupa2nya bukan salah irfan bateri hp tu yg rosak.. so, smlm beli bateri baru, dh boleh on... hehe

ha.. zikir live? boleh je.. tp tkt mama irfan la tido dulu nti. hhi