Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, April 14, 2011

Irfan & Nurse

Just a short entry.. pics di bawah ni sempat disnap oleh En hubby masa cek up irfan 2 tahun selasa lepas.. time tu aku tgh ditemuramah oleh trainee nurse.. fhm2 la.. nurse pelatih, mcm2 ditanya..

pandainya susun jadi menara senget..

happy!!

tekun..


**.. berat pada umur 2 tahun is 10.5 kg.. just naik 0.2kg je dari 3 bulan lepas.. tp bila dukung rasa sekejap je nk melorot ke bawah.. lg2 if time aku dukung dia pakai baju kurung..

4 comments:

-oP_ida- said...

hamboii bujang teruna mama ni...dodok ataih PEHA misi sengeh sampai ketlinga erk..eheheheheehe

WINDU sama dak irfan gEboo nieh..bila g eerk nak lepak sama....

Nur Irfan Juezrie said...

heheh..misi comey sengeh smpai telinga la..

tula.. hehe.. bila nk lepak2 ni.. mama pun rindu sama sofea..

Mak Izz said...

pandai irfan susun blok. akak pn xtau brp berat izz skrg rs lebih kurang irfan je kut. checkup izz bln 6 nanti.

Nur Irfan Juezrie said...

hehe..tula.. kat umah takde blok tu.. bila p klinik dia pandai susun.. mcm best lak.. try gak cari nk beli tp so far tak jumpa lg..

irfan naik sket je akak.. 1 thn 9 bulan hari tu 10.3 kg.. now 2 years.. 10.5 je.. tp rasa mcm berat.. naik sket je.. huhu