Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 21, 2010

Zara's Besday

**P/S : ini cite backdated..

Hai sume.. maaf la terlewat nk update cite ni ha.. sbb nk tunggu pics dari tuan empunya birthday party ni..

oh ye!! sebelum aku berceloteh pjg, meh la aku kasi intro sket.. klu korang ingat lg kt entry NI, aku ada wish kat Hepy besday to Zara. So, ni la aku nk cite besday zara yg di celebrate pada hari Sabtu, 10 April 2010.. besday zara ni adalah pada 9 April 2010, 5 hari lewat dari besday Irfan. Oleh kerana 9 April 2010 jatuh pada hari Jumaat, so ibu zara, Nadia decide utk celebrate besday anak dara dia pada hari Sabtu.

so, jom layan pics smbil daku bercerita k..

1st sekali mesti la nk tunjuk birthday gurl..
"Aleesya Zara the birthday gurl"

Decoration

jom tgk food lak..

Dadih pink & purple.. theme colour of the day..

Roti jala..

yg ni paling best.. laksa..
aku rasmi mkn laksa selepas 1 tahun 1 minggu melahirkan irfan..
besttt sgt..

Candid action

me, irfan, niza, nadia & qaira

Birthday cake yg sgt cute


zara & her mommy

alahai tersimpul malu..

zara, ibu zara & abah zara bersemangat meniup lilin..
Opppss!!.. zara tak bersemangat.. hehehe

acara potong kek

acara makan kek

so cute!

zara comot makan kek

terserlah kecomelan zara

last but not least.. ada gak tau aksi mereka berdua ni.. hehehe
irfan very the kasanova face ok!!..

ok..tamat cite... the end...

6 comments:

sayangizz said...

epi belated bday zara!

zara ni ayu sgt2 taw. ptt pn abg irfan terpikat. hahak..

anyway.. bday party mmg best!

Nur Irfan Juezrie said...

tq on behalf zara.. haha.. abg irfan.. ala beza 5 hari je.. tak yah la berabang2.. .hehe..

Mila_ibu najihah said...

salam kenal tuan umah,
suker blog awak.. link to it.. :)

Nur Irfan Juezrie said...

salam.. hehe.. tq so much..

zoelalisa said...

cute gle zara..irfan pn hensem. hehe

Nur Irfan Juezrie said...

hehe.. cmtu la irfan.. kecik2 dh pandai..