Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, April 22, 2010

Tengah Gila!

Aku sebenarnya skg ni tgh menggila drama ni!!

Adamaya

di slot Akasia, setiap Isnin - Khamis, jam 6.30 ptg.. Huh!! bg aku best sgt.. rasa bila tgk drama tu layan je.. cute sgt Lisa & Sein.. n dorang sgt match.. huhu... tak sabar nk balik keje sbb nk tgk drama ni..

cite ni adalah adaptasi dari Movie I'm Not Single.. 1stly aku tak minat sgt cite tu.. tp bila tgk smpai abis not bad la.. tp kt drama ni dia lebih la cite dia sbb drama bersiri kan? so, jalan cite lebih pjg, n ada la konflik2 yg lebih2 sket dlm drama ni.. Adam tu sgt cool, macho, romantik, sabar.. huh! mmg ciri2 lelaki idaman la!.. Lisa pula sama je dlm I'm Not Single.. tp apa2 pun mmg best la.. tak sabar nk tunggu cite ni ptg ni.. klu boleh aku nk tgk tak mau stop 1 jam n tak mau ada iklan klu boleh biar abis terus cite ni.. tak nak tunggu2 esok2 or episod seterusny.. hehe..gila kan??

8 comments:

$uNmeloN said...

emm.. saya ingat saya ja yg kena sampuk! jue pon sama... wakakaka... ada GENG!

Nur Irfan Juezrie said...

ha.. amer pun minat adamaya?? wah..!! terkezut eden.. ju ingat aini yg minat adamaya.. hehehe.. ok la tu.. hidup adamaya!!

$uNmeloN said...

:D ha ha ha... Muka ganas... tapi dlm ati ada taman... ha ha ha...

Nur Irfan Juezrie said...

hahaha.. taman bunga & taman rama2.. hehehe

shi3la said...

wahhhhhhh chanteknyer header awak..so cutelah Irfan..

salam kenal yerk..rase mcm pestime sy singgah sini..kiter xchange link yerk..

Nur Irfan Juezrie said...

hehe..tq anyway.. slm kenal..

boleh je.. xchange link.. no hal.. tq so much!

fatenton said...

hye juliana.. :)

saya pun suka tgk cerita ni..tapi ntah kenapa saya makin tak suke dgn maya..
5 tahun hidup sebagai suami isteri,dah ada anak pon..tapi dia still teringat ex bf die.. tak patut!

Nur Irfan Juezrie said...

hye.. slm kenal.. tula.. sya ni dh cuak abis dh.. bila dia start gayut2 dgn si dani tu.. apa la maya kan? hubby dia punya la hensem, baik, macho, cool sume lengkap la dok nak lg dgn si dani yg panas baran tu.. heheh.. best dpt kongsi perasaan.. tq anyway!