Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 14, 2010

Anugerah Terhormat

Wah!! 2 latest entry aku adalah award je.. bukan apa.. hari ni mcm free sket.. so, dpt la aku blog walking blog mana2 yg aku tak sempat baca.. esp blog Kak Neena la.. klu aku missed 1 or 2 hari je.. jenuh aku nk membaca.. bukan apa ada je cite yg kak neena nk cite.. idea dia lak byk..huhu.. so, hari ni dh abis ju bc blog n sume tag n award ju akan lunaskan.. cuma 1 tag je belum buat yg pasal kasut tu.. sbb takde idea la.. hehe.. KIV dulu ek?? n 1 more thing, kak neena.. entry2 lama yg ju dh stel bc ju tak tinggal komen tau sbb dh lama kan.. sbb nti akak pun kena view lain pulak.. so, so sorry k!!

N award ni jugak datangnya dari Kak Neena. sapa lg kan? hehe.. So, many thanks to Kak Neena..

nk kena pass award ni kepada 20 orang lak pulak... mak aii..mana aku nk cari 20 org ni..
hehe.. klu tak cukup 20 pun kira ok la ek.. halal lah..

so, timala award ni ye! Klu yg dh terima, kira aci la.. aku tak kira sbb nk cukupkan 20 tp ni belum tentu lg cukup 20 org.. hehe..
Huh!! berpeluh pilih 20 org..

5 comments:

NeenaAnuar said...

hehehe.. takper jue.. no prob!

Jue dah sudi visit blog akak pun dah ok dah... thanks yeah! ;)

Nur Irfan Juezrie said...

hehe..no hal la..

$uNmeloN said...

wahh... tq tq tq...

~~~+....mS arWeEn....+~~ said...

jue..
kami baru nk follow ampa...
da link ngan ampa jugak...
eheheheh...
tq bg award kat kami tau!

Nur Irfan Juezrie said...

amer : most welcome!

ainee : ok..tq sbb follow.. no hal la award tu.. syok2 je.. hehe