Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, July 14, 2011

Rose Valley.. Ambik MOod Ala2 Nora Elena...

PART 1..

ha.. ada part2 ok!! jgn main2!! hihi.. ekceli gambar byk la sgt.. n for sure.. utk upload sume pics (tu pun selepas dikelas, dipilih, diaudit) utk diupload.. & ianya bukan la utk 1 entry .. mau aku sangap muntah hijau.. klu siapkan 1 entry utk sume pics.. tu pasal entry aku episod by episod.. dgn cara ini jugak dpt menambahkan bilangan entry aku. hihi.. bijak x?? (perasan! org lain dh lama buat.. hahaha)..

ok.. di part 1 ni, aku sajikan korang dengan gambar bunga-bungaan.. dh nama pun aku ke rose valley.. haruslah ada gambar bunga.. tp bukan la bunga rose je tau.. ada jugak bunga2 lain.. so, selamat menjamu mata... jgn ditanya mana gambar aku ke, irfan ke.. sbb tu sume akan muncul dlm part 2 ok!!

ni kat entrance.. tak silap aku.. ni gambar dorang pelekat di balik cermin.. cantik kan??














aku xpakar sgt bab bunga2 ni.. so takde description kat gambar bunga2 di atas ye..



cactus wajib la ada...

ikan pun ada...


haha.. tunggu next entry ye utk aku tamatkan cite cuti2 CH aku ni..


(Kak Adha : maaf, episod jura elena blum kuar lg.. harap sabar menunggu.. hihiih)

4 comments:

Shu Shinju said...

cecantiknye bunga....

Nur Irfan Juezrie said...

heheh..cntik kan?? ciptaan Allah..

Mak Izz said...

woh bestnye manyak mungeeee... munge yg sgt cantik! indah! menawan hati! pasni g CH wajib singgah! :)

episod jura elena dan ezrie tan? heheh..

Nur Irfan Juezrie said...

mak izz : haha.. ha'a.. wajib singgah.. ju rasa mmg tu tmpt nora elena shooting la.. hihi.. tinggal tak tnya org jual tiket tu je betul ke x.. hahaha

hahah.. lawak giler.. jura elena & ezrie tan..