Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 27, 2011

Lepak Tasik Presint 6..

salam hari Selasa.. mood agak suram, ofis agak suram, agak sunyi n sepi.. ramai yg takde kt ofis.. ada MC, ada EL, ada cuti.. ada yg takkan ada utk selama2nya.. al fatihah utk arwah Puan Kalsom Din, PA dekan di School aku.. will story di entry lain about this.. erm.. mood mmg kelaut 2-3 hari ni.. in fact last week pun.. dgn bz keje kt ofis lg.. tp apa2 pun kena la gagahkan jugak.. klku x.. pakai tak bernyawa la blog aku nih.. dh berhari2 tak sambung cite trip aku ke putrajaya.. dh kena hint dgn kak Adha dh.. dia jela.. 1 of my reader yg tak sabar2 nk baca kisah2 seterusnya.. thanks kak Adha.. (a big huge for u)..

So, tanpa melengahkan masa jom la aku sambung entry lepas.. after rehat2 kat umah Le'a.. petang tu lebih kurang kul 6 kami kuar.. dh janji dgn bob dh nk jln2 putrajaya.. asalnya, nak lepak kt playground kt presint 5 dkt dgn PICC tu.. bob kata playground tu 1 of the big playground kt Ptjaya.. aku on je.. tp dpt sms dari bob katanya tak de parking.. dorang ke Tasik kt sebelah kolam renang.. area2 Pullman.. aku time tu masih kt umah.. mana dgn siapkan irfan lg.. ezrie lak.. pergerakan agak terbantut sbb kaki dia yg injured.. makin worse that time... So, lepas tu kami sama2 jumpa bob kt tasik tu.. aku pun tak sure apa nama tempat tu.. aku tulis tasik jela ye.. nti korang tgk gambar, korang tau la kt mana (bagi yg tau area putrajaya)..

1st sekali.. bila dgr pullman.. aku pun agak tertanya2.. benda apa tu? rupa2nya pullman tu adalah hotel.. gila cantik hotel tu.. nama penuh pullman Pullman Putrajaya Lakeside Hotel... erm..mmg cantik sgttt... hotel tu.. nk tau, jom tgk!




cantik kan??

ok sambung cite.. bukan kt pullman ni kami lepak.. buat pe lepak situ.. ada duit boleh la terus check in.. huhu.. tp tmpat yang kami lepak masih lg boleh npk pullman... tasik tu area belakang pullman tu je.. which is..pemandangan dia.. superb.. aku suka.mmg sesuai utk tenangkan fikiran.. apa lagi? jom la ikut aku..



ni view belah belakang pullman.. aku parking keta keta kt area2 situ.. so leh la view tasik belakang pullman.. mmg cantik..

lepas tu jumpa area tasik berpasir.. ala2 pantai..

irfan, kalau di lepaskan berjalan camni la..

en hubby yg kesakitan kaki..

irfan yang tak hirau apa dh.. en hubby yang bertongkatkan tripod

kami jalan lagi.. nak cari bob.. mana la kau bob... huhu..

rupanya dorang kt sini.. tgh juntai2 kaki main air.. apa lagi.. kami pun terus la join the club...


ada pengantin fotoshoot kt situ.. ada 3 couple hari tu.

cantik kan? pemandangan belakang pullman dari tempat kami lepak..

ready sume.. irfan nak ambik gambar..



cheeesseeeee... (tipu la sgt irfan yg ambik gambar)

irfan tgk apa tu?


oo.. tgk abg akif buat aksi otromen.. siap sut otromen lagi..heheh

Ezrie & Ezrie's junior




now his turn..

sedih nape tu sayang..

apa la yg dia termenung tu..

bosan kot..

bob n family..

happy family...

mula2 tgk dulu.. ada ikan..


pstu..mula la nk juntai kaki jugak..smbil2 pegang air..

mama enterframe sket.. asyik belakang tabir je.. huhu

dia happyy..!!!

pstu.. dh maghrib.. kami beransur pulang.. tp aku n irfan smpat posing dulu..



nite mood


irfan, jgn harap nk tgk camera.. ni baru lepas nangis..




me & irfan..

nice view.. after editing by en hubby..

(ekceli draft entry ni tersimpan sejak rabu yang lalu.. hampir 1 minggu baru boleh publish..)

4 comments:

Mak Izz said...

hotel pullman kelihatan sgt cantik! akak yg dekat ni pun tak pernah sampai lg. tunggu ofis pindah putrajaya nt (tp sedihla pulak)

al-fatihah utk arwah kak som.

Nur Irfan Juezrie said...

ha'a.. lps ni.. klu dh pindah pejabat kt putrajaya.. harusla bosan hari2 tgk..hihi.. tp pullman tu mmg cntik tau.. hihi..

al fatihah

ebob said...

actually bnyk lgik view cntek...tp masa xckup le nk bwk ju pusing2 putrajyer...laen x erk...hee;))

Nur Irfan Juezrie said...

tula.. tau.. putrajaya bg aku mmg cantik.. struktur bangunan dia.. sume cantik la.. ok len kali p tmpat lain pulak .. hihi. btw, thanks kt ko bob.. luang masa utk aku..