Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, July 9, 2011

Dinner @ KFC & Jalan2 Pasar Malam Brinchang

just a short entry.. saja suka.. nk banyakkan entry.. hahaha.. aci x??


1stly.. perut mintak di isi wlupun perut dh diisi dengan maggie in cup ptg tu after check in.. so kami dinner kt sini..

>

>

>

>

sini!! nk cari kedai makan kt tmpt org agak susah.. hihi.. so fast food the best choice..

irfan kat Pasar Malam Brinchang.. nak jugak benda lampu tu.. upsss!! tak npk muka papa irfan over shadow lampu tu..

eh.. papa irfan dh ngantuk ke?? heheh

angry birds...
fav game irfan kt hp en hubby.. & irfan dapat angry bird warna merah.. hih.. cute je kan?


ok.. abis dh.. Kan aku ckp short entry je!.. nak tau kami ke mana the next day?? mcm biasa next entry k!!

chow!

6 comments:

Mak Izz said...

psr mlm brinchang best! sejuk yg amat. mcm kt oversea :) hehe dpt gak buah tgn utk irfan ye. yippiee..

Nur Irfan Juezrie said...

hihi..ha'a.. sejuk.. tp hari tu ju p.. kurang sejuk la.. mlm pun tak selimut.. klu selimut berpeluh..then tingkap hotel kena bukak sket.. baru mcm angin cool masuk ke blik.

CIK JATT said...

salam kenal. singgah sini. i follow k:)

by the way, brinchang tu kat mana eh

Nur Irfan Juezrie said...

salam kenal..thanks sudi singgah.. heheh.. brinchang tu kat cameron highland..

Shu Shinju said...

teringat dulu p makan cendawan goreng & jagung bakar kat pasar mlm brinchang....sedapnyeeeee........

Nur Irfan Juezrie said...

ha'a.. sedap kan? mkn bnda panas2 kt tmpat sejuk adalah 1 nikmat..