Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, July 11, 2010

Warkah Untuk BabyIbu

Aku penah mention sket regarding hal ini di link sebelum ni pasal "Warkah BabyIbu" ni. Sebagai peminat blog BabyIbu yg setia, aku tidak lepas peluang utk join giveaway/contest yg dianjurkan oleh Kak Yana atau pun pemilik blog BabyIbu. aku rasa ramai kt luar sana tau blog BabyIbu kan? coz blog BabyIbu ni sgt la famous ok!! n bg ibu mcm aku ni, byk info2 berguna yg boleh diambik dari blog BayIbu ni.. so, kepada sesiapa yg belum penah terjah blog BabiIbu ni, harap2 terjah la ye!!

ok berbalik kepada tajuk entry ni, aku sebenarnya nk gitau yg result "Warkah Untuk BabyIbu" ni dh pun diumumkan.. so so surprise yg sume peserta adalah layak utk terima hadiah dari BabyIbu. dengan erti kata yg lain, tiada pengalah n sume adalah pemenang.. huhu.. mmg best la BabyIbu ni kan?? murah hati sgt.. apa2 pun thanks to Kak Yana..

so, klu korang nk tau full result boleh click kt link INI ya!! klu nk tau nama aku dlm tu adalah Juirfan.. utk pengetahuan korang jugak, aku join "Warkah Untuk BabyIbu" ni tru email dan bukannya tru entry di blog..

Thanks again to Kak Yana a.k.a BabyIbu.. thanks a lot...

2 comments:

Mila_ibu najihah said...

salam, tahniah ye..nyesal pula rasanya sebab tak join dulu..hehe, tp masalahnya tak tau nak komen aper, rasa cam she's professional da..hehe. nway, tahniah :)

Nur Irfan Juezrie said...

slm.. hehe.. tula.. saya pun saat2 akhir join.. lg pun.. just coment je.. tak sgka lak sume peserta dpt hadiah.. dok bujet, mesti takde coz slu saya susah nk menang klu join contest ke apa..