Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, July 17, 2010

Daddies Cute B'coz Of Me Contest


Contest lg.. kan aku ckp skg ni mood contest/GA.. so, layankan jela... kali ni contest yg aku join ni diberi nama "Daddies Cute B'coz Of Me Contest".. tp persoalannya, daddy irfan ni cute ke? hahaha... rasa nk gelak pecah perut lak.. tp apa2 jela.. aku gelak2 pun, aku nk try jugak la... saja2 suka2.. slu masuk contest interpreme anak je.. kali ni y not interframe bapak pulak!! tak gitu???
So, pic yg aku pertaruhkan ni seperti di bawah:

contest ini dianjurkan oleh Mrs Faez, sempena pembukaan blogshopnya iaitu Cute Kiddy Kiddy. So, tujuan utama Mrs Faez anjurkan contest ini untuk memperkenalkan Cute Kiddy Kiddy la..

Syarat2nya : tgk SINI

My checklist:

Follow Cute Kiddy Kiddy (done)
tepek banner n link ke blog cute Kiddy Kiddy (done)
hantar gambar (done)
tinggalkan link entry ke komen n tinggalkan emel.. (done)

ok.. wish me luck!!!

1 comment:

Mr and Mrs Faez said...

salam terjah
thanks coz join =)