Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 11, 2010

Malam Anugerah PPTI

Ha.. ni la n3 yg aku hint2 pada n3 lps.. nk tau camne aku leh dpt jam tgn tu? jom layan cite n pics k!

Untuk pengetahuan korang sume, pada 5 Mac 2010 (Jumaat) my ofis ada function.. iaitu Malam Anugerah PPTI 2009 bertempat di Vistana Hotel, Penang. FYI lg, PPTI is stand for Pusat Pengajian Teknologi Industri iaitu tempat bertugas aku la.. so, dengan rasa besar hati aku pegi la that dinner yang merupakan 1st function di PPTI. Apa yg lg berbesar hati, aku dgn sedaya upaya mengimport my parents dtg ke Penang untuk babysit irfan.. apa leh buat, hubby takde.. klu hubby ada haruslah aku soh dia je yg babysit irfan.. lgpun at the 1st stage, dinner tu tak dibenarkan bawa spouse.. tp last2 ntah camne perancangannya, leh pulak bawak spouse.. aku punya spouse confirm2 la takde kan.. so, aku terpikir nk bawak irfan, tp takut tak dpt manage pulak.. tu pasal aku decide mintak my parents tlg babysit irfan.

Spt biasa, dinner mesti la ada acara wajib kan iaitu lucky draw.. n plg penting lagi mesti la anugerah cemerlang.. sbb nama dinner pun Malam Anugerah PPTI. n guess what?? aku merupakan salah seorang penerima anugerah cemerlang tersebut di antara 45 orang yg dapat termasuk pensyarah.. sedikit sebanyak membuatkan aku lebih bermotivasi utk bekerja.. sekurang2nya apa yang aku buat selama ini dihargai.. wlupun tempoh aku berkhidmat di PPTI belum cukup 1 tahun.. tp aku tau segala penat jerih usaha aku bekerja di sini telah terbukti n terhasil dengan terimanya anugerah itu..

Hadiah anugerah tu ialah jam tangan brand Casio.. huh! jam tangan yg hilang kini telah berganti.. tu pasal n3 lps tajuknya "patah tumbuh hilang berganti". tp wlupun sudah berganti.. tp tak sama dgn sentimental value yg ada pada jam tgn aku yg hilang itu.. huhuhu..apa leh buat takde rezeki aku kan? So, redha jela..

nk tgk hadiah lain yg aku dpt selain jam di entry LEPAS.. jom kita layan pics k! tp apa yg paling tak best ialah, aku tak sempat nk snap byk gambar hari tu sbb bateri digicam aku kong.. padahal dh cas sebelum pergi ke dinner tp ntah camne jadi mybe something wrong with the batery or charger dia.. So, jom la jamu mata dengan apa yg ada.. ( tu pun dtg ofis kutip2 dari camera kawan2, boleh la dari takde. heheh..)

jom layan picsss....

myself
(sekeping je sempat aku snap dgn camera hp, so tak clear ok!)

door gift
(isinya ialah sudu, garfu bersaiz kecik n chopstick)

lucky draw
(no. 41 - sendiri cabut ok!)

nk tgk isi dlm? jom..

Blender

Jom aku bawak korang jamu mata lagi dengan hadiah2 untuk Anugerah Cemerlang tu

Hadiah Anugerah Cemerlang 2009

nk tgk ada apa dlm paper beg ini?? jom...

Plag (tak sure spelling)

Hadiah yg masih berbalut

Setelah di keluarkan dari kotak

zoom in sket

hadiah2 yg aku dapat

jom tgk pics sekitar majlis malam tu

background

Sebelum majis bermula

our emcee that nite
(sgt kelakar mereka ni ok!! tak kering gusi sume org)

our Dean

sebelum masuk dewan, posing dulu..

VIP table

suasana di malam itu..


makan time

last but not least
(Me, Kak Tim & Kak Naz)

Sekian saja cite Malam Anugerah PPTI.. jumpa lg di malam anugerah tahun depan.. tu pun klu ada.. hihi..


4 comments:

NeenaAnuar said...

Congrats Jue!

semoga terus menjadik pekerja cemerlang yer! ;D

Nur Irfan Juezrie said...

hihi. . tq akak..

malu2 kucing ni.. sbb org yg keje lama tak dpt.. ju keje tak smpai 1 thn dh dpt.. tkt org kata apa laks!!

nixaeemran said...

ju...tahniah! awat x mekap comey2... tp xpa u still nampak comey...

Nur Irfan Juezrie said...

tq kak fidz.. ingt sapa td.. hehe.. bila ada blog ni.. tak war2 kan pun..

ha.. tak comey ke? ala.. biar la.. makeup jugak sket2.. tp takde la pro.. klu still comey takpala.. tak la risau sgt..hehehe..tq anyway!