Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 25, 2009

Swimming Time!!!!

hi sume.. ok smbung cite K!! lps je bgun tido.. Aku, hubby n irfan pun siap sedia utk ke tingkat 3 di mana letaknya swimming pool.. this is the 1st time irfan swimming dalam pool yg besar.. slunya dia swimming dalam pool yg kecik dalam bilik mandi kat umah.. tp pool tu tak leh swim pun. just duduk2 smbil main2 air.. so, this is the real one.. secara ringkasnya, dapat aku rumuskan di sini, irfan sgt suka swimming.. aksi sukanya diabadikan dalam gambar dan video di bawah.. k.. let's go!!.. lyan gambar n video di bawah ek!!..

test dulu masuk dalam air..

npknya dia berminat

try masuk air tgk!!
"huhu.. sejuknya mama"

hubby masukkan irfan ke dalam pelampung Ben 10

Pelampung Ben 10 yg dibeli di Nilai Square

"Irfan suka la mama!!"

Senyuman gumbira!!

Tangan irfan sibuk dok menguis air

Irfan lengkap bertopi renang

Walaupun air sejuk, tp dia ttp gagahkan diri jugak..

"Papa, nk swimming lagiiiii!!"

"Erm.. yela2.. tak abis2 nk swimming je irfan ni tau"

"jom la kita swimming ek! jgn merajuk ok!" (sila tgk muka irfan yg mcm merajuk)

"kita swimming ek"

mcm anak cina kan?? mata bertambah la sepet bila pakai topi renang yg penuh dahi..

"cpt la.. irfan nk berenang ni..."

erm.. irfan buat apa tu??

"jom gi sana pulak"

"sejuknya air!!"

ha.. sebelum melabuhkan tirai entry kali ni.. aku nk upload video irfan swimming. So, harap terhibur.. sila abaikan bunyi sound effect yg tak berapa best tu k...

video


video

video

ok.. tamat la sudah kisah swimming irfan.. kisah swimming irfan? oh. no! no!.. dengan aku2 sekali turun ikut irfan swimming tau.. huhu.. tak dpt dinafikan air sgt la sejuk..
tp irfan buat derk je.. sesungguhnya dia sangat sukakan air.. smpai dia dah tau dah bila nk mandikan dia, time tanggal baju n seluar tu dia dah gedik2 suka..

k la.. nk tau aku buat apa lps swimmingg.. jumpa next entry!!!

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................







6 comments:

NeenaAnuar said...

hahahaha.. memang cute biler dia pakai swimming cap tu..

Nur Irfan Juezrie said...

hehe.. mata sepet mcm anak cina..

zoelalisa said...

haha..lawak la tgk irfan. da mcm perenang pro lak :p

pnzeze said...

swimming good for baby! meh mai swimming ngan rayyan every week kat tempat kak zila..serius dorang sebenarnya boleh terapung sendiri.(posisi baring terapung tu)..irfan pun dah mcm perenang pro..heheh cute ngan cap renang tu

Mak Izz said...

comel sgt. gmbr pki swimming cap tu ada iras ju sikit2. tp kena kasik tiup pipi ju kasik gembung cm pipi irfan. heheh!

Nur Irfan Juezrie said...

zoelalisa : hehe.. tu la pasal intan, dia klu dgn air.. cmtu la gayanya.. tak kira dalam kolah ke ape ke sume cmtu..

Pnzeze : tq k.zila ajak join swim dgn rayyan.. insyaAllah.. nti calling2 ya!

mak izz : ha.. kasi pipi ju gembung lg? cukup la segembung ini.. tak sanggup rasanya lagi.. wah!